Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Støtt A/S Norge – vi trenger det nå!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 19. mars , 2020 kl. 17:31

Hei igjen. Hvordan står det til med dere i disse koronatider? Her er det forsatt «inneliv» – veldig forkjølet- har faktisk  bare blitt verre.  Kanskje det er korona? Ja, ja – det går nok over snart. Gleder meg til det – ikke at jeg er såååå dårlig da, men ikke akkurat tipp topp – heldigvis ingen pustebesvær – bare «potte»forkjølet. Tilbake til innleggets overskrift. Tenker det er viktig å handle norsk nå – støtte opp om norsk næringsliv- så hva jeg jeg ha handlet? Nettopp , noe man aldri kan få nok av. Bestilte slik at jeg slapp å betale frakt, og det blir levert på døra. Passer perfekt, akkurat nå. Hva jeg har kjøpt får dere vite når det har kommet hit. 

Ser det mange forskjellig  butikker som også har levering på døra , så er det noe man trenger , kjøp det nå! Kanskje det kan være med på å bidra at vi har et sted å handle etter vi har fått bukt med dette viruset også. 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.