Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny genser av pinnene

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 9. februar , 2020 kl. 11:47

Hei, da er jeg ferdig med Ingen Dikkedarier (ID) sweater og jeg er kjempefornøyd. Genseren er strikket i minialpakka og tynn silk mohair fra Sandnes Garn.  Det gikk med 8 nøster av minialpakka ( 1200 meter) og 6 nøster av tynn silk mohair . Mønsteret er fra Petit Knit

Denne genseren er en basic genser som passer til alt. Så derfor er jeg i gang med en ny. Denne gangen strikker jeg i Supersoft fra Holst garn og Kid silk Mohair fra Drops.

Tror den «komboen» også blir bra., og veldig mye billigere. Kan vel tenkes at dette Holstgarnet må handles en del av, før 1.april. 

 

I dag er det kun strikk og innekos som står på programmet. Var på jobb i går fra 9 – 15 , vi hadde Åpen dag på Gravstein24. Blir ikke så mye igjen av lørdagen da.

Katrine, min kollega, og jeg som var på jobb, og vi fikk snakket med noen kunder som også kjøpte gravstein. Noen syns kanskje det er en litt rar bransje jeg jobber i, men jeg kan forsikre dere om at det er en veldig fin jobb. Møter mennesker i en sårbar situasjon, og de aller fleste er veldig hyggelige. Føler jeg gjør en forskjell, når jeg hjelper og veileder de gjennom kjøpet av gravstein. Det er jo noe de aller fleste ikke har kjøpt før, heldigvis. Ønsker dere alle en fin søndag

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.