Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God onsdag og snart helg

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 29. april , 2015 kl. 23:03

Hei og god kveld til alle. I dag fikk jeg iPad air 2, så dette innlegget er lagd på den. Egentlig er det Knut sin IPad, som han har fått på jobben. Men han foretrekker å bruke sin iPad 2, så da ble denne min.

image
image
image

Passet veldig bra, siden vi på søndag reiser til Riga. Da blir denne med på reisen. Gleder meg veldig til turen og har allerede vært i kontakt med 2 garnbutikker. Så nå vet jeg åpningstider.

Noen av dere som har vært i Riga? Tar gjerne imot tips både når det gjelder garn og andre ting å shoppe/gjøre.

Begynner å se slutten på den hvite genseren, bare ca 10 omg igjen med raglandfelling før jeg skal plukke opp masker til vrangbord i v-halsen.
image

Ganske fornøyd med at jeg fortsatt ikke har startet på neste prosjekt, ennå, får vi se om jeg rekker å bli ferdig med den på bilde først.

Ønsker dere en god natt, og en fin torsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Der va du igjen…lenge siden sist.
  Heldiggris som får sånn fancy utstyr.
  Går jo radig unna med gensern.
  Æ har tusen ting æ har lyst å strikke… Har en topp i Line ferdig, en jakke i Line med bittelitt igjen på, en blå bølgelengder midt på bolen, en orange perlestrikk jakke klar til raglanfelling, en lilla jakke i vipe som har logge siden i fjor….og bare vente på å felle i nakken og få knappa, en genser og fra i fjor som bare treng en heklekant rundt halsen….og sikkert mange fler. Og i dag va æ å kjøpte garn til en ny linejakke. Nei no må det bli stopp snart.
  Æ e mektig imponert over at du ikke har begynt på ditt nye prosjekt!!!
  Å så må æ bare skryte litt av ho siri og de andre ongan på musikkteateret. Dem va bare helt fantastisk. Og heldigvis så filme han Vidar hele forestillinga. Så lage han DVD så alle får (for en femtilapp). Å det kan du tru dem sett pris på!!!!
  Nei no blei det mye «egotripp» her..
  Du får ha ei god å søvnfyllt natt.

  • strikkehege sier:

   Så bra at forestillingen var en suksess. Har skjønt at det har vært mye og intens jobbing, morsomt da at de lykkes. Super ide med å films, dette er jo ett minne for livet, og da kan man i tillegg se det igjen. Sikkert morsomt for ungene å se seg selv på «tv».
   Ser at du har litt av hvert på de forskjellige pinnene, og ett nytt prosjekt på gang. Alltid greit å ha litt planer
   Sitter nå på ipaden, må trene litt før Riga, slik at jeg kan blogge der også. Hvis jeg får tid da, innimellom alle garnbutikkene jeg skal besøke. Ha en super torsdag, snart helg, jippi

 2. Kristine sier:

  Går fremover med genseren, ser bra ut ❤️ Morsomt med iPad!

  • strikkehege sier:

   Ja, og det er bra. Så jeg kan starte på Leila Hafzi genseren. ❤️. Og iPad er skikkelig bra

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.