Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Turen går til …..

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet lørdag 25. april , 2015 kl. 16:28

Hei og god helg til dere alle. Fortalte jo om min lille fremtidige reise for noen innlegg siden, men var litt hemmelighetsfull i forhold til hvor jeg skulle.

Vi reiser neste søndag, altså om 8 dager. Og turen går til Riga. Har aldri vært i Riga før, men har hørt det skal være en fin by. Har i tillegg hørt at det skal være billig garn der, og det er jo ikke å forakte. Jeg reiser sammen med Knut, og vi skal være borte fra søndag til torsdag. Bo på flott 4 stjerners hotell og bare kose oss. Gleder oss veldig til det, begge to.

Riga

Torsdag var jeg på kundekveld på Monicas Interiør, en butikk på Sofiemyr,Kolbotn. Der selges klær, interiør, smykker +++. Masse fint og ganske dyrt. Kjøpte en kjole fra Timo, ikke så billig men med 25% rabatt, kunne jeg ikke motså.
IMG_0613IMG_0614IMG_0615

Siden det var kundekveld hadde de trekning av ett smykke fra Edblad, blant oss som handlet. Trekningen ble gjort etter stengetid.

Tenkte ikke så mye mer på det, men kl 21.10 tikket en melding inn. Og jeg hadde vunnet. I dag lørdag dro jeg og hentet premien. Ett kjempefint armbånd fra Edblad.

IMG_0616IMG_0618

Fint, ikke sant?

Nå er det litt strikking, så jeg blir ferdig med erm nr 2. Var forresten og hentet de siste 4 nøstene til den nye gensern før i dag, så nå kan jeg jo snart begynne. Gleder meg til å kunne starte.

Hva er deres planer for helgen?

Ha en strålende helg alle sammen :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Har ikke vært i Riga men hørt mye positivt. Trur dem har billige sko og….
  Ser råstilig ut kjolen, og så vinne på samme dag – heldiggris!!
  Som du sikkert har sett e æ ferdig med genseren, og ALLE trådan e festa. Meget fornøyd!!!!
  Du får strikke i fulleste farta på den hvite så du får begynt på den nye.
  Vi har nydelig vær. Men bare et par pluss og iskald vind blir det nok innestrikk i helga (savne vintersport på tv…)
  Ha det smashing i helga Hege.
  Klem

  • Bente Solskinn Vollstad sier:

   Glemte jo helt å si at firestjerners blir topp, skikkelig kosetur for dåkker to!!

  • strikkehege sier:

   Har sett genseren din på FB, den ble rålekker. Hi hi, var heldig å vinne ja. Nå skal det strikkes, så jeg får starter på den nye genseren. Her har det vært gråvær med regn i dag. under 10 grader, ikke så fint og heller kjølig. Men vi ha nå kanskje blitt litt bortskjemte med været som har vært? Kose deg max, Bente. Stor Klem

 2. Kristine sier:

  Jeg håper dere får det helt supert i Riga, firestjerners hotell høres bra ut! Fin kjole og fint armbånd du fikk også :) håper du har en kjempefin helg <3

 3. HL sier:

  Riga blir BRA! Ikke bare er det billig garn, men spesielt flott utvalg! Fra gulv til tak! Og det er enda viktigere! Håper du får med deg noen skatter hjem. Nyt hotelldagene og tell ned til avreise. God tur! Men vi snakkes mye før det.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.