Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikk, strikk og enda mere strikk

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 23. april , 2015 kl. 21:53

Hei alle dere. Takk for at dere titter innom, veldig hyggelig hvis dere legger igjen en kommentar. Jeg svarer alle.

Startet dagen med å levere bilen for dekkskift og EU-kontroll. Siden været var bra tok jeg med hunden vår, Ronja. Verkstedet er ca 5 km unna, så det ble en fin tur hjem i solen.

IMG_6378IMG_6380IMG_6382

IMG_6383IMG_6384IMG_6381

De siste dagene har ikke formen vært helt på topp, blitt forkjølet. Heldigvis er ikke formen så ille, så jeg orker å strikke. Ferdig nå med første ermen på den hvite v-genseren, og i gang med erm nr 2.
P.g.a forkjølelsen har jeg valgt å strikke inne i dag. Været har vært strålende, men det har vært mye vind. Derfor ikke så godt og varmt som de siste dagene. Skal jo snart på tur, og da må jeg være helt frisk. I løpet av helgen kommer ett innlegg om hvor jeg skal .

Var så heldig å få ett nytt blad i dag av, min skjønne datter, Kristine. Det var så jeg skulle ha noe å kose meg med, siden formen ikke er helt på topp. Hun er bare så omtenksom, søt og snill. Tusen takk, Kristine. Fikk bladet familien. Det er det litt om strikk,litt kryssord og litt andre ting.

Mer inspirasjon…

Bare se her:
IMG_6385IMG_6386IMG_6388IMG_6390

I morgen er det fredag, det betyr Pilates og møte i Ski. Skal da også hente det siste garnet til den neste genseren. Så får vi se da, om jeg klarer å å vente med å starte, før den hvite er ferdig.

Ønsker dere alle en super torsdag videre.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Sååå fine bilder mamma. Og tusen takk for de fine ordene, men det er DU som er skjønn, omtenksom, søt og snill <3 Det er ikke noe å takke for, det skulle bare mangle! Jeg er sååå glad i deg. Håper du har en fin torsdagskveld <3

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Nei så trasig, e jo ikke lenge siden du va forkjøla sist. Pakk dæ godt inn og bli frisk til reisa, viktig det.
  Abonnere på familien, mye fint der. Snill og omtenksom datter du har.
  Nydelige omgivelsa og gå tur i, og så grønt å fint.
  Blei ferdig med siste erme kl 0100 i natt, så no blir det montering og trådfesting på mæ.
  No må du bare stå han av og gjøre den hvite ferdig!!!
  Natti natt (håpe æ får sove snart)
  Nattaklem

  PS; har kommentert en gang til på forrige innlegget ditt.

  • strikkehege sier:

   Hei, og god morgen. Ja dette med forkjølelse er noe dritt. Får kle godt på meg, så jeg ikke blir blir værre. Ja, Kristine er så omtenksom og god. De bildene jeg tok på turen i går er en stor golfbane like ved der vi bor. Den åpner i morgen, da blir det litt begrensninger med hvor man kan gå tur der. Men kjekt å bo slik til, med skogen o.l. rett i nærheten og bare 21 minutter med toget inn til Oslo. Lykke til med tråfesting og montering, ikke det morsomste akkurat men det må jo gjøres. Håper du sovnet fort og godt, når du skrev kommentaren var jeg nok langt inne i drømmeland. Nå er det en ny dag med nye muligheter. Håper fredagen din blir super. Stor klem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.