Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkebøker i hus!

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet onsdag 22. april , 2015 kl. 15:16

Hei, som jeg nevnte i ett innlegg i påsken, har jeg meldt meg inn i «hobbyklubben». Fikk pakken i dag, og jeg er veldig fornøyd med innholdet. Ikke at det var så overraskende, 3strikkebøker, 1 pinnemåler samt garn og oppskrift til ett par pulstvanter.

Sikkert flere av dere som allerede er medlem, men noen er litt tregere enn andre. Man betaler kun porto kr 129,- for velkomstpakken. Det er ingen kjøpsforpliktelse, men man må være medlen minimum 1 år, for å slippe å evt. få tilsendt krav på verdien av pakken. Her kan dere se innholdet.

IMG_6370
Fra venstre:»Strikk fra Setesdal-tradisjon med ny vri», Arne og Carlos.»Lekre masker og lekne sting», Sidsel J.Høivik og «De beste strikkemønstrene» Lesley Standfield og Melody Griffiths.

Litt morsomt at av fem forfattere så er over halvparten menn. Gjenspeiler kanskje ikke helt hvordan det ellers er i «strikkeverden»? Med det mener jeg hvem som strikker og hvem som ikke. Her i huset er det hvertfall slik. Vi er her 2 menn/gutter og 2 damer/jenter. Men det er bare damene/jentene som strikker. Hvordan er det hos dere?

Har allerede bladd litt i alle tre bøkene, og her er det MASSE fine oppskrifter og ikke minst inspirasjon å hente. Faren ved å få flere strikkebøker i hus, er at listen over ting som bare «må» strikkes blir lenger og lenger.

IMG_6355
Pulsvanter, oppskrift og garn.

Som det fremgår av øverste bilde holde jeg på med første erm på den hvite v-genseren. Får jeg tid gjør jeg den ferdig i dag.

Vet nå at resten av garnet til mitt neste prosjekt har ankommet butikken, så på fredag henter jeg det. Håper å kunne starte på ny genser i løpet av helgen. Men kanskje er de litt for optimistisk. Vi vår se.

Værgudene er snille mot oss , også i dag her på Greverud. Har derfor blitt litt solstrikk i dag også.
IMG_6367
Ikke dårlig med tanke på at vi fortsatt er i april.Som dere ser trenger jeg å «jobbe» litt med brunfarven.Ja ja, slik er det når man ikke har «sett» solen på ett halvt år. Vi får bare nyte ( vi som kan) så lenge det varer, plutselig er det kaldt og innestrikk igjen.

Ønsker dere alle en super onsdag. Legg gjerne igjen en kommentar. Jeg svarer alle.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  No må du no ikke jobbe så hardt at du blir sliten…. Hihihi
  Så fine bøker, og de pulsan ser kjempeflotte ut.
  Uups….der går det en snøbyger…..hahahaha
  Det tår fremover med ermet ser æ. Har begynt på det andre ermet på min stripegenser. Prøvd den på å den va kjempefin. Blir nok å bruke mere restegarn på flere sånne. Fikk liksom skjult litt av hvert med den fasongen….
  Her e det bare æ som strikke desverre.
  No skal æ gjøre mæ klar, dugnad neste.
  Klem

  PS; har sett sola i dag

  • strikkehege sier:

   Hihi, neida Bente, skal ikke slite meg ut. Og de bøkene ser kjempefine ut. Gleder meg til å titte mer i de. Pulsvantene tror jeg blir bra, den oppskriften kan sikkert også brukes med annet garn. Har ikke blitt så mye strikking i dag.Men skal strikke litt nå, så blir jeg hvertfall ferdig med den første armen. Gleder meg til å se gensern din ferdig. Hvor har du funnet oppskrift?

   Håper dugnaden gikk bra, og Siri er vel ikke så stor, så strikketoget har jo ikke gått for henne enda. Så bra at solen har titte frem hos deg også idag. Nå er det nok snart slutt på «sommerværet» her hos oss. Men det kommer vel tilbake, får vi håpe.

   Ha en fortsatt fin kveld, klem.

   • Bente Solskinn Vollstad sier:

    Oppskrift fant æ på hendes verden.dk, stribet bluse med hulmønster. I turkis og beige på bilde.
    Siri har gooood tid til å bli ei strikkedame. Og ho e så aktiv på mange andre områda, både fysisk og motorisk, og det e jo bra.
    Dugnad gikk bare supert. E jo sosialt og koselig, og lærerikt – reine kinderegget.
    No Gledes vi bare til forestilling.
    Og til roligere daga for skuespilleran, mye øving no om dagan. Og tre forestillinger neste uke.
    Dem e bare superflinke onga!!!
    Ha en fortreffelig kveld.
    Kos og klem

    • strikkehege sier:

     Så bra med forestilling , tenker det blir bra. Flinke unger og også flinke støttespillere som hjelper til med kostymer +++. Skal se om jeg finner oppskrift, hvis jeg ikke finner, kanskje du kan hjelpe meg? Klem

 2. Kristine sier:

  Bøkene så veldig fine ut, alle sammen. Og det ble jo kjempebillig når du bare måtte betale frakt :) Det går virkelig fremover med genseren nå, så du kan sikkert begynne på ny genser i løpet av helgen hvis det fortsetter i det tempoet. Jeg håper du har kost deg masse i sola og at du har en kjempefin dag videre!

  • strikkehege sier:

   Ja, tror jeg skal få mye glede av de bøkene fremover Kristine. Dagen har vært super, og nå er det kvelden. Den blit nok bra den ogs, det som er igjen av den. Håper din dag også har vært bra og kvelden det samme.

 3. Helena sier:

  Jeg har lest en blogg med en småbarnfar som strikker. Han ble inspirert av sin kone, men han står ikke frem med navn. Flotte ting du fikk i posten. Kos deg i solen. Har du sett Europrisbutikken på Vinterbro?

  • strikkehege sier:

   Oj, så morsomt med en småbarnfar som strikker. Været har bare vært sååå deilig de siste dagene. Håper du også har hatt mulighet til å nyte været du også, Helena. Tror jeg skal få mye glede av bøkene fremover, og pulsvantene skal definitivt strikkes. Bare ikke akkurat nå. Vet ikke om du har sett innelggen på bloggen den siste tiden. Men JA, har vært på Europris på Vinterbro. Den er bare såååå fin. Har handlet hagemøbler der og er kjempefornøyd.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.