Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Sveiki (hei) fra Riga!

Kategori: Annet, Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 4. mai , 2015 kl. 17:38

Hei alle sammeen, takk for at dere tar turen innom bloggen min. Er for tiden i Riga. Ankom i går ettermiddag, sjekket inn på Wellton Elephant Hotel og dro deretter ut for å utforske Riga. Tok taxi til Gamlebyen, som er ca 5 km fra hotellet. Ble satt av ved «frihetsmnumentet» og ruslet litt rundt.
image
Gamlebyen består av masse flotte gamle bygninger
imageimageimageimage

Etter en stund fant vi en uterestaurant, som det var mange av. Smakte på Riga balsam og rødvin, siden vi var litt småsultne ble det også litt småsnacks.
Riga balsam er typisk Latvisk og serveres i små glass.
image

Etter dette gikk turen tilbake til hotellet, for så å dra ut å spise middag litt senere.

Før avreise hadde jeg lokalisert 2-3 garnbutikker, og vi bestemte oss for å besøke en av de i dag, mandag. Men først gikk turen til Central Markedet. Dette er et stort marked ( et av europas største ), bl. a i 3 hangarer. Vi tok fakisk bussen dit, og det var veldig greit. Knut fikk kjøpt seg skinnsko til 22 euro . På markedet solgte de det meste, klær,sko,matt,frukt,grønnsaker +++.
imageimageimageimageimage
Og ja, GARN… Billig, 100 % ull fra latvisk sau. Det kostet 17 euro for 1 kilo. Jeg kjøpte for 14 , men det er mulig jeg må tilbake å kjøpe mer før hjemreise.
imageimage
Kommer nytt innlegg snart med oppdatering fra 1 eller flere garnbutikker.

Ha en fortsatt strålende mandag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Å hjelpe mæ ka garn!!! Æ hadde gått amok. Å til sånne prisa…. Nydelige farga på senga… Blir vel fyll koffert før du e ferdig.
  Fantastisk flotte bygninger. Og det e vel billig å både spise å drikke der??
  Kos dåkker videre.
  Klem

  PS; æ e ikke misunnelig….

  • strikkehege sier:

   Ja, måtte virkelig ta meg sammen for å ikke gå helt amok . Kofferten blir nok full ja, godt jeg har masse plass og kg til overs. Ikke helt tilfeldig. Her er mye billig. Full middag for to, med drinker før maten, god vin koster ca 700,- . Kan virkelig anbefales . Tusen takk , Bente . Vi koser oss videre så godt vi bare kan, og vi er ganske gode på det

 2. Silje sier:

  Åh, ser ut som dere koser dere :D nyyyyt de to siste dagene!!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.