Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hilsen fra Riga, her er det billig garn!

Kategori: Annet | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 5. mai , 2015 kl. 19:17

Hei igjen, reisebrev fra Riga. I går var vi ute å shoppet på dagen, etter vi hadde vært på markedet ( kan leses om i forrige innlegg) var det HobbyWool neste. Vi bestemte oss for å gå dit og etter å ha gått en runde feil, fant vi butikken. Vi brukte google maps, men glemte å «krysse» av for «gå» så vi tok bilveien. Anbefaler alle å ta veien til fots ved valg av rute. Det ble nok ganske mye lenger, i tillegg gikk vi en runde feil. Men vi fant da frem til slutt. Og her var det mye forskjellig.
image image
Butikkens inngangsparti. Til og med takrenna er kledd i strikk.

image
Typiske Latvisk votter,sett med garn og mønster. Strikkes på type pinne nr 1 -1,5

image
Strikket votter, sokker, luer
Og så garn, garn , garn.
Ikke lett å være moderat da. Bare se de hyllene. Og prisene….ja det var billig.
image image image image image image

Her ser dere hva jeg kjøpte her: nesten 1 kg av hvitt og brunt tykt ullgarn. Kostet opprinnelig 50 euro pr kg, men nå 15 euro . I tillegg kjøpte jeg 400 gr av ett annet garn, med litt sølvskimmmer i. Det siste var på en stor snelle, og butikkdamen nøstet opp det antall gram jeg ville ha. Kjøpte også 2 stk 80 cm Knit Pro vaiere. Kan liksom aldri få nok av det. Sum på alt ble snaue 34 euro. Jippi…bare så billig.
image
Deretter var det lunch, spiste deilig goulash, satt ute. Litt kaldt, så godt med suppe og rødvin. Siden det var Latvias uavhengighetsdag var der masse folk og liv. «Live» musikk var det også, de var bare så flinke.

Neste stopp var hotellet. Her «freshet» vi oss litt opp, før vi tok turen til Skyline bar, Radisson Blue. I etg 26 var det en fantastisk utsikt. Riga er fra 1 -10 meter over havet. Ganske flatt, og dermed så vi langt.
image

Endte til slutt på TGI Fridays, spiste en god middag før vi litt slitne satt kursen tilbake tl hotellet.

Nytt innlegg om dagen i dag kommer i morgen. Og mere om garn.

Håper dere alle har en fin dag, og ønsker dere en fortsatt strålende tirsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Å hjelpes mæ for en butikk. Og så billig da. Du har det vel som plommen i egget no!!!
  Her hjemme e det no samme gamle leksa… Og på torsdag får vi kanskje tosifret temperatur, med hele 11 grader.
  Æ klarte ikke å styre mæ og har lagt opp til et nytt prosjekt….
  Kos dæ max og nyt byen og mannen…
  Klem

  • strikkehege sier:

   Ja, dette er helt topp. Blir vel noen nye prosjekter på meg også nå. Så bra med tosifret på gradestokken , dere er virkelig ikke bortskjemte med vær der oppe i nord. Gleder meg til å høre om ditt nye prosjekt. I dag er det litt annen shopping som står på programmet, og senere i dag skal jeg prøve å skrive ett nytt innlegg om i går. Ha en strålende dag i nord

 2. Kristine sier:

  Det er så godt å se at dere koser dere, det fortjener dere så innmari <3 Dere traff bra med tanke på vær og vind også; her har det vært grått, regnfullt og surt både i dag og i går. Så kult at du finner så mye fint og billig garn, det passer vel midt i blinken for deg :) Jeg håper dere koser dere masse videre og at dere får fint vær! Stor klem

  • strikkehege sier:

   Hei og takk for det. Her har været vært ganske bra, i går best med 18 grader delvis skyet og sol på ettermiddagen☀️. I dag er det regnvær, og planen er å dra på ett kjøpesenter først, deretter på okkupasjonsmuseumet. Så får vi se videre hva dagen bringer. Uansett vær i dag fortsetter vi å kose oss. Ferie er ikke oppskrytt,men rett og slett bare digg. Stor klem tilbake, Kristine.❤️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.