Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Tirsdag i Riga

Kategori: Annet | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 6. mai , 2015 kl. 21:28

Hei igjen, her kommer ett innlegg fra tirsdag i Riga. Denne dagen var viet til shopping. Vi dro til Galerija Centr, der hadde jeg på forhånd lokalisert en Change butikk. Der selges undertøy og badetøy. Etter intens prøving ( og feiling les: jeg ble svett), kjøpte jeg to sett undertøy og to bikinier. Denne butikken har vi også hjemme og prisen var den halve👏🏻👏🏻👏🏻.

Deretter var det 2 garnbutikker som stod for tur. I den første, Tines, var det veldig lite garn, så der ble det ikke noe handel.

Deretter gikk turen til Filati. Og der var det garn. Lokalene var heller dårlige, mildt sagt, men utvalget var det ingenting å si noe på.
image

image

image
Masse akryl +++, så handlet ikke så masse her. Men litt ble det.
image image
6 nøster med multifarvet garn og strømpepinner KnitPro Symphonie. Tilsammen rundt 50 euro.

Siden været var så bra ble det først lunch før vi nøt solen ett par tiner på Egle, en stor uterestaurant som jeg har fortalt om før. Nydelig sol, god drikke, 18 grader og «live» musikk er ikke å forakte.

image

image

På kvelden spiste vi på Tinto, masse god vin å velge mellom og også god mat.

Kan anbefales på det sterkeste.

I dag er det onsdag og masse har vi opplevde i dag også. I morgen er det hjemreise, og må derfor prioritere mer garnshopping fremfor blogging. Men det kommer også ett innlegg fra onsdag i Riga.

Sitter nå på sportsbar og ser på fotball ( les jeg blogger) . Nytt innlegg torsdag eller fredag. Ønsker dere en fortsatt fin onsdag, det som er igjen av den.

Annonser

Kommentarer

  1. Anne sier:

    Herlighet sååå mye garn :)) Riga er en by som jeg fikk veldig lyst å besøke også;)
    Kose dere masse siste kvelden. Klemmer

    • strikkehege sier:

      Ja, Anne , masse garn . Kan virkelig anbefale denne byen ett besøk. En virkelig vakker by. Gleder meg til jentekveld når vi kommer hjem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.