Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

ROMA- for en by! Fant til og med en garnbutikk

Kategori: Annet | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 6. oktober , 2018 kl. 16:32

Vi skriver oktober måned og høsten er her for fullt. I forrige innlegg skrev jeg at vi skulle på tur, turen gikk til Roma. Vi var i Roma fra fredag til tirsdag. Flyet vårt gikk tidlig på morgningen fra Gardermoen, og da flyturen ikke var lenger enn 2,5 time kom vi også tidlig frem og fikk masse ut av fredagen. Været var upåklagelig under vårt opphold med sol og tett oppunder 30 grader hver dag.

Vi besøkte Piazza Popolo ( som vi bodde rett ved), Spansketrappen, Piazza Navona og Pantheon.

                  

Lørdag tok vi «hop on, hop off» og besøkte Vatikanet, Colosseum og Piazza Fiori.

       


Ved Piazza Fiore ble det en lang lunch med god drikke til, og på tv`n som hang rett ved vårt bord viste de Liverpool mot Tottenham. Med marked rett ved siden av kunne det ikke vært bedre. Knut fikk sett på fotball og jeg var på marked. At Liverpool i tillegg vant 2-1 gjorde stemningen enda bedre.

Ellers så vi også Trevi-fontene, Trastevere, Piazza Mattei,Piazza Venezia, Villa Borghese og Forum Romanum.Aperol Spritzer ble selvfølgelig nytt til det fulle ved hver «Pit-stop».
Mandag var vi også i en garnbutikk. Jeg hadde fått kontakt med en mannlig italiensk strikkedesigner bosatt i Roma som anbefalte meg tre butikker. Jeg valgte den som lå nærmest, ca 20 minutter tok det fra dør- dør.
Her var det gang fra gulv til tak, og masse gang med kunstfiber.

Jeg kjøpte litt, men mohair og merino var ikke veldig mye billiger enn hjemme. Morsomt uansett å ha med noe hjem en som man ikke får kjapt her til lands.

Nå gjenstår det bare å finne ut HVA som skal strikkes. Dersom dere ikke har besøkt Roma kan det virkelig anbefales. Så masse fint å se, og så masse historie.
Ønsker dere en fortsatt fin dag, og strikkelig god helg.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Ser ut som dåkker har hatt en fantastisk tur. Utrulig mange flotte bilda, kjenne det klør i «romafoten». Ikke vært der, men må si det friste. Her i nord har vi en lett blanding av høst og vinter. 8 minus den ene dagen med et nydelig hvitt teppe på bakken, til 5 pluss og pissregn og grått og trist. Håpe vi får stabil vinter snart.
  Kos dæ med romagarn og gode minna. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Og tusen takk for koselige kommentar på bloggen. Vi hadde en fantastisk tur og har selvfølgelig mange flere bilder, men måtte jo begrense meg litt :). Kan absolutt anbefales. Dersom du skal reise til Roma, gir jeg gjerne tips :). Ellers gård det i strikke om kveldene her. Akkurat ferdig med et prosjekt, så jeg skal prøve å skrive et nytt innlegg om ikke lenge.
   Her har vi foreløpig ikke hilst på kong vinter ennå, heldigvis. I går hadde vi ca 16 grader og sol, det er meldt om mildvær ut denne uken. Ønsker deg en fortsatt fin uke ( selvom den er snart over ). Stor klem sørfra.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.