Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hjemme igjen fra Warszawa og god 2. advent til dere alle

Kategori: Annet | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 6. desember , 2015 kl. 17:02

Ja da har jeg kommet hjem igjen, d.v.s jeg kom hjem i går, men har klart å bli forkjølet så i går bare slappet jeg av.

Tenkte å fortelle litt mer om Warszawa. Torsdag kveld fant vi en liten restaurant like ved Nova Swiat via Tripadvisor som vi besøkte. Her var det ikke så mye på menyen men vi bestemte oss raskt for å prøve and med risotto, rødkål og tyttebær. Og det var bare helt nydelig, veldig mørt kjøtt og veldig god smak. Til dessert tok vi fromasj med hvit sjokolade med rørte bringbær.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Etter middag ble det en liten tur i baren på hotellet før vi «tok kvelden».

Fredagen hadde vi bestemt oss for å prøve å finne en garnbutikk, jeg hadde gjort litt research på forhånd, og vi skulle til noe som Galeria Grocow. Nå er det bare jeg som er over snittet interessert i garn, men snille søster var med. På forhånd hadde vi funnet ut at vi kunne ta «the tram» dit, 11 hodeplasser og vi var fremme.
IMG_7506
Tilbake til » gamledager» med slitne bygninger og et senter som ikke akkurat var bygd de siste 25 år. Vi fant fort garnbutikken og på bilde som ligger på nettet så ser den jo riktig så fin ut

10325248_310489385769238_833122564297053769_n

Men det må innrømmes at det var ikke så veldig mye fint der. Masse akryl garn, ikke betalingsterminal og butikkdamen snakket ikke engelsk. Men jeg kunne jo ikke dra uten å ha kjøpt noe. Fant dette:

IMG_0838

IMG_0842

Tilsammen betalte jeg 151 sloty for dette . Ca kr 330,- Ikke sååå dyrt da :)

Litt morsomt for sist jeg var i polen kjøpte jeg 4 nøster av samme garn, men i en annen farge. Har fortsatt ikke brukt det, kanksje jeg kan bruke de sammen , i en jakke eller noe?
IMG_0844

IMG_0836
Bilder hav hva som ellers ble shoppet kommer litt senere, men jeg kjøpte 2 par med skinnhansker. Det ene paret kjøpte jeg på dette senteret, de kostet ca kr 80,- Veldig billig for skinnhansker som er foret. Det andre paret betalte jeg 150 sloty for i en skinnbutikk i Nowy Swiat, handlegaten som førte til gamlebyen.

IMG_7485

I gamlebyen var det litt markedsboder, måtte jo kjøpe noe håndstrikket, syns jeg. Endte opp med disse her :)

IMG_0847

Etter garnbutikken tok vi «the tram » tilbake til sentrum og fant ett «day spa», heldig var jeg som fikk time med en gang. Fotpleie og forming av øyebryn samt farging av vipper og bryn. DET var deilig.

Kan anbefale dette stedet, hvis noen av dere skal til Warzsawa. http://www.relaxinspa.pl/english,s14.html

Som jeg skrev i forrige innlegg ble det museumsbesøk etter dette og lunch. Vi var på Uprising Musem som handlet om bombingen av byen under 2. verdenskrig.

På kvelden dro vi på Der Elefant, en superhipp restaurant. Vi var der ca 21. 40 og ventet ca 20 minutter før vi fikk bord.

Tilbake på hotellet var det siste «innspurt» i baren før vi tok kvelden. Selvom vi skulle opp kl 6 dagen etter, lot vi ikke det stoppe oss.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Ser jo ganske opplagt ut her, på flyet hjem :)

Hotellet var veldig fint og pyntet til jul, ganske sentralt og veldig lett og billig å ta seg rundt med «the tram»

IMG_0822

IMG_7477

IMG_7479

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag. Er i gang med ett nytt prosjekt, mer om det i neste innlegg.

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Høres ut som om dere har hatt en flott tur i Polen👍 Ser også familielikheten mellom deg og søstera di😉 Selv har vi vært på hyttetur i Kvitfjell i helgen . Ikke så mye snø der ennå men vi koste oss innomhus med peis, vin og kortspill👍😃

  • strikkehege sier:

   Hei Anne, så koselig med kommentar her på bloggen. Vi hadde en super tur😄. Så deilig med hyttetur, synd dere ikke fikk prøvd skiene. Men innekos er også koselig da. Kortspill høres gøy ut, hvem vant? Klem

 2. Anne sier:

  Vi spilte «Idiot» og jeg tapte ikke..for å si det sånn..Hihi

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.