Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God morgen fra Greverud :)

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. desember , 2015 kl. 09:48

IMG_7470

Hei og god morgen, tidlig tirsdag morgen er det fortsatt lite som vitner om vinter her i Oppegård. Med pluss 2,7 grader og ikke det spor av snø er det jammen godt det er desember med masse lys på hekker og trær ute. Det lyser jo litt opp i denne mørke tiden.

I dag skal jeg på julemarked på Tårnåsen, som er like i nærheten. Det starter kl 11.30 og varer til ca kl 14.00. Der selges hjemmebakte julekaker og håndarbeid. Selv skal jeg prøve å selge tovede Mariusvotter. Har 12 par til salgs, blir spennende å se om jeg får solgt noen. Ingen krise hvis det ikke skulle skje. Da har jeg masse juelpresanger :)

IMG_0851

Har såvidt kommet i gang ( for andre gang ) med Røverkofte til meg selv. Startet på den første ermen på søndag, men etter å ha strikket ca 15 cm syns jeg den ble så veldig smal. Strikker ikke i garnet i oppskriften, men bruker Drops Alpaca.
IMG_7535

Startet med å legg opp i størrelse Large på pinnenr 3.5, men endte opp i går med å rekke den opp igen.

Nå har jeg startet på nytt og denne gang i størrelse XXL. Det var ikke noe alternativ å gå opp i pinnestørrelse, da garnet er ganske tynt. Var innom hos Line på Kniplingen på Kolbotn for da måtte jeg ha mere garn. Heldigvis hadde hun det jeg skulle ha :) Kjøpte også noe som må være verdens minste rundpinne i nr. 3,5. Den er bare 20 cm lang. Bare se her :)
IMG_7539

IMG_7541

Har kommet enda litt lenger nå og nå tror det blir bra :)

IMG_0852

Som jeg skrev i forrige innlegg så ble det litt shopping i Warszawa. Noen julegaver ble kjøpt, og de kan jo ikke vises men her ser dere noe.

IMG_0854
Hals i «fuskepels!

IMG_0855
Bukse i stoff (ser ut som skinn)

IMG_0861
Poncho som passer til buksen.

IMG_0856
Jakke!

IMG_0857
Med skjørt til :)

IMG_0858
4 tykke strømpebukser (de var billige kr 137,- for alle 4)

IMG_0860
Poncho

IMG_0862
Skinnveske

Fonøyd med fangsten og prisene i Warszawa er lave. Nå må jeg «snumeg rundt» så jeg rekker julemarkedet. Ønsker dere alle en super dag. Og kos dere i førjulstiden. Dere lager kanskje julegaver? Selv er holde jeg på med det, men mer kan jeg ikke si…..

Annonser

Kommentarer

 1. Elfi sier:

  Du er så flink til å strikke, Hege! Det ser ut som noen skikkelige deilige votter. Blir overrasket om ingen kjøper!!

  • strikkehege sier:

   Hei Elfi, så koselig med kommentar på bloggen min :) Og tusen takk. Vottene er veldig gode og mye, men solgte kun ett par. Ja ja, da har jeg flere julepresanger, gjør ingenting det :)

   Ser også at du blogger, har vært inne og tittet. Har lagt igjen kommentar. Hils familien , og God Jul :)

 2. Elfi sier:

  Da blir ihvertfall de rundt deg glade! Ser du har lagt ut oppskrifter. Jeg er litt mer ivrig på å hekle, men kanskje jeg skal prøve meg?
  Ja så du hadde vært innom, veldig koselig! Takk for kommentar.

  • strikkehege sier:

   Så morsomt med helking, kan det jeg også, men ikke så dreven :) Mariusvottene er veldig enkle, det som er mest utfordrene er faktisk tovingen. Alle maskiner tover forskjellig, i tillegg tover det mer jo løsere man strikker. Lykke til, hvis du prøver :)

 3. Bente Solskinn sier:

  Wow kor du har handla. Og sp mye lekkert. Lure på….korsn buske e det ponchoen passe til. Hahahaha.
  Synd du ikke fikk salg på markedet men det blir nok mange som blir glade på julaften.
  Strikke snømenn så det koste etter her. Fått bestilling på 8 av de minste. Og så har æ to luer som må være klar til jul.
  Her e det vinter en dag og høst den neste. Men heldigvis har ikke all snøen regna bort. 5 minus no og enda kaldere til helga. Og grusomt glatt…. Blæh..
  Ha det superdupert. Klem

  • strikkehege sier:

   Ha ha ha, si det….. Går litt fort innimellom 🙊😜. Men takk, ja, det bli jo litt shopping da. Skjønner du har nok å gjøre (strikke) før jul, kjekt å ikke bli arbeidsledig da😜, som om det er noe problem. Kjedelig med sånn skiftende vær, her har vi 5 pluss grader, sol og joggeskoføre i dag. Forsåvidt fint det, men det er mer april enn desembervær. Jeg VIL ha snø. Jeg får bare krysse fingrene for at vi får hvit jul, ikke noe annet å gjøre med den saken. Ha en superduper onsdag. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.