Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikke strikke strikk, god lørdag og god helg

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 12. desember , 2015 kl. 13:08

Hei alle sammen, takk for at du tar turen innom bloggen min. Legg gjerne igjen en kommentar, alle får svar😀. Her går det fortsatt i strikking, er ferdig med første ermen på Røverkofta og på vrangborden på erm nr 2.
image

image
Julemarkedet på tirsdag var ikke akkurat en suksess, mulig jeg solgte ett par. Det får jeg vite på tirsdag, da kommer evt vedkommende innom og henter vottene og har med kontanter. Men men, da har jeg jo derimot mange julegaver. Tror kanskje jeg må strikke enda et par vottepar til, som også skal bli julegaver. Har man dilla så har man dilla🙊.

Vet ikke om alle dere vet, men det er 25% rabatt på all alpaca fra Drops ut året. Kunne jo ikke la det gå fra meg. Som vanlig, var jeg innom Line på Kniplingen Garn & Broderi på torsdag. Alltid så koselig å stikke innom der, men må advare dere litt. For er man først innom så er det nesten umulig å gå ut derfra uten en ny rosa pose med garn i hånden. Er det sånn for dere også? Tror kanskje jeg har kronisk strikkefeber. Og ja, som dere sikkert har skjønt, var torsdagen intet unntak.

Plutselig skulle jeg strikke en Marthejakke til meg selv. Syns de er veldig fine. Min skal være ensfarget. Kjøpte hvit/offwhite som skal blandes. I tillegg har jeg tenkt å strikke inn en bling tråd. Det er en snelle med tynn tråd, med påsydde/påtredde paljetter, fra Du Store Alpakka. Det tror jeg kan bli veldig bra. Mens jeg strikker på røverkofta må jeg finne ut om jeg skal strikke lommer, eller ikke. Tenke, tenke tenke. Se alt det deilig garnet.

Drops Melody

Drops Melody

 

Drops Alpaca

Drops Alpaca

 

Drops Cloud

Drops Cloud

 

 

 

 

 

 

 

 

Drops Alpaca,Cloud og Melody.

Drops Alpaca,Cloud og Melody.

 

Bling fra DSA

Bling fra DSA

 

 

 

 

 

 

 

Og så må jeg ikke glemme vottene heller da. Lurer på når jeg skal ta frem skappelgenseren med mønster igjen, kanskje det blir etter nyttår? Må jo bli ferdig med den også.

IMG_5814

Ellers har vi såvidt fått en snarvisitt av vinteren. Ikke i form av snø men kuldegrader. Våknet i dag til 4 minus og rim på tak og bakke. Nå er det såvidt minus,blå himmel og knall sol. Deilig med vintertemperatur, vi får bare nyte det for ifølge meteorologene blir det mildvær til uken igjen.

Kos dere i helgen med juleforberedelser av ymse slag, her skal det strikkes.

Annonser

Kommentarer

  1. Lana Gray sier:

    HEI,SÅ FIN DEN ARMEN BLE.
    JEG LAGER ET LITE TEPPE AV SMÅ LAPPER JEG LEGER UT ET BILDE SENERE, SÅ. :-)

  2. Lana Gray sier:

    unskyld noe gikk galt me bloggen min så jeg kan ikke lege ut bilde like vel :-(

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.