Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God helg til dere alle!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 25. oktober , 2015 kl. 13:09

Hei og god søndag. Her på Greverud er det nesten sommer, eller..det var kanskje å dra det litt langt. Men vi har hatt noen dager med strålende sol og milde temperaturer.

IMG_0987

IMG_0970

IMG_0933

IMG_7291

Ikke så mye som tyder på at vi nærmer oss vinter akkurat nå. Men den kommer nok, i mellomtiden får vi nyte mildvær og sol så godt vi kan.

Har litt forskjellig prosjekter på gang, genser til meg selv ( den har riktignok ikke blitt strikket på den siste uke) +++.

Alt kan ikke røpes, men kanskje noe?? Startet i går på ett nytt prosjekt. Det skal bli en kjole. Har strikket den en gang før, men det er ca ett par år siden. Strikker i garn fra Dale garn, «lille lerke». Tror det blir bra. Garnet er kjøpt hos Line på Kniplingen Garn & Broderi på Kolbotn :)
IMG_0699
Har ikke kommet så langt da :) Men her ser dere hvordan den skal bli.
IMG_0702

Ellers er jeg ferdig med vesten som jeg strikket i Monjita. Den er strikket i størrelse 10 år og oppskriften er selvlagd. Jeg har brukt litt over 300 gram på vesten. Oppskrift kommer senere i dag, i ett eget innlegg . Her kan dere se resultatet.
IMG_0687IMG_0689IMG_0690

Fikk oss en ekstra tur på kjøpesenter på lørdag. Forrige mandag kjøpte vi nytt kjøleskap, som skulle leveres fredag mellom kl 16 – 22. Men det kom ikke noe kjøleskap, når jeg tok kontakt med butikken dagen etter viste det seg at det skapet ikke kan leveres før i midten av november. Jeg ble mildt sagt ganske oppgitt over at det ikke ble gitt beskjed, i tillegg hadde vi tømt kjøleskap og fryser, og satt skapet ut, siden flere av oss skulle være borte på kvelden. Derfor måtte vi finne ett nytt skap, kan ikke vendte så lenge som til midten av november. Det løste seg heldigvis og nå er det avtalt levering til onsdag.

Benyttet anledning til å kjøpe litt til vasene mine også. Er så koselig med litt pynt nå i høstmørket.
IMG_7325IMG_7326

Hva strikker dere på om dagen? Ha en fortsatt strålende søndag :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Vesten ble fin, og kjolen blir sikkert kjempesøt! Du er såå flink. Blir ikke så mye strikking på meg om dagen, er så masse å gjøre på skolen, men kanskje jeg får strikka litt mer etter hvert :) Jeg håper du får en super søndag videre, love you <3

  • strikkehege sier:

   Så koselig med kommentar på bloggen 😀. Takk, vesten ble bra den. Blir spennende å se om mottakeren blir fornøyd da😀. Kjolen blir nok bra den også, selvom jeg strikker i ett annet garn enn det oppskriften sier. Det er jo lik strikkefasthet 😀. Håper du ikke sitter med skole hele tiden, ta deg tid til litt strikk, det vil gjøre deg godt😀. Håper resten av dagen din blir super. 😍. Love u💕

 2. Bente Solskinn sier:

  Hei og god søndag.
  For en fantastisk høst dåkker har. Vi har det og høvelig mildt, men langt fra tørt….
  Flott vest, og kjolen e jo bare hærlig nusselig.
  Kjedelig med kjøleskapet da. Surt når en gjør alt klart og så har de «glemt» å gi beskjed. Men det blei jo flotte blomster ut av det da.
  Her har Petter fått kjøpt sæ no nye spillegreier, æ ane ikke ka…Men det e visst veldig plasskrevende så begge gutta i huset hsr rydda på rommet hans. Og det e kommet ned kassevis!!! med Lego som vi må finne en lur plass og lagre. Men det e vel så ryddig no som det aldri har vært.
  Å æ rydde no og litt. Og så strikke æ no på votta da.
  Vidar og æ va en dagstur på hytta i går og det va befriende deilig.
  Ha en fortsatt fin dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Så koselig med kommentar fra deg😀. Tusen takk, håper det faller i smak hos mottakerne også, etterhvert 😋. Så bra med litt rydding, det kan det ikke bli nok av. Men vi må passe på å ikke overdrive. Må jo strikke litt også😜. Så deilig med hyttetur, alltid godt å komme seg litt bort. Nå er det snart middagslaging her og i kveld skal vi faktisk på kino. Vi skal se bølgen. Det gleder jeg meg til. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.