Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Lørdag , tv-fotball, strikking og kos!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 17. oktober , 2015 kl. 15:03

Hei alle sammen, og god lørdag!

En stund siden jeg blogget sist, men nå er jeg tilbake igjen :)

Her har høsten virkelig satt inn, med minusgrader om natten ( og tidlig på morningen). Uvant å måtte skrape is av bilen, jeg kan jo ha på parkvarmer da, men da må man jo huske å stille det inn. Men dagene er veldig fine med knall blå himmel og sol. Denne årstiden er også fin, særlig når vi har så fint vær, med flotte farger og frisk luft.
IMG_7270

IMG_7280

IMG_7215
Tatt ut gjennom soveromsvindu en tidlig morgen i uken som har vært!

Med kaldt vær har vi også startet sesongen for peisfyring, koselig det med varme fra peisen, tv-fotball og litt rødvin i glasset.

image

Sist mandag var det garnsalg på Havaristen i Ytre Enebakk ( ca 30 min unna meg med bil). Jeg fikk først vite om det i 12-tiden og bestemte meg egentlig for ikke å dra. Men når jeg så en på strikkesiden på FB hadde kjøpt både Suri, Myk, Alpaca o.l. måtte jeg bare dra jeg også. Skuffelsen var derimot stor, når jeg kom var det MASSE gale damer der , i tillegg til at det var ikke noe av det garnet jeg kunne tenke meg. Leste i ettertid på FB at det hadde vært ville tilstander der, kanskje ikke så rart når det var kr 15,- pr nøste uansett. Partiet skulle være «støvskadet» men jeg så ikke noe feil med det. Neste gang( hvis det blir noe) skal jeg være tidligere på plass, eller ikke dra i det hele tatt. Ja ja, har jo forsåvidt nok garn da, så det var ikke så dumt.

Vet ikke om dere vet, men Drops har nå og ut året salg på Alpaca garn. Det er 25% rabatt.

Jeg skal definitivt benytte meg av det, ikke riktig enda, men snart. Har lyst til å strikke meg en «marthejakke», syns de er sååå fine. Har strikket meg det før, men pga stygge lommer bruker jeg den veldig lite. Tror jeg da skal strikke 1 tråd melody og alpaca i rutemønster og 1 tråd cloud i stripene. Det er jeg sikker på blir veldig fint.

Som jeg skrev i forrige innlegg ble den sorte genseren størrelse 4-manns telt.Den er derfor nå rekt opp og jeg har startet på nytt.

Akkurat nå har jeg en ny «puddel» på pinnene også. Det skal bli julegave. Strikker uten mønster så er litt spent på hvordan resultatet blir.

IMG_7287

IMG_7288

Dere har kanskje også startet med julegaver?
Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag og helg. Håper dere legger igjen en kommentar, alltid så hyggelig å høre fra dere😀

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Høsten er så fin når været er bra! Elsker det :) Det blir spennende å se de nye prosjektene vokse fram, og «puddelen» ser kjempesøt og god ut <3 Ha en fiiiin lørdag og helg!

 2. Bente Solskinn sier:

  No e helga over og det e mandag, så æ får vel si vel overstått helg.
  Så heldig dåkker e som har så fint væt. Het e det rundt 8 GR og regn både natt og dag. Svart og mørkt og tungt. Men det kommer bedre daga.
  Kjipt, og bra kanskje, at du ikke fant no på salg
  Sånt puddelgarn e bare så deilig. Hsr strikka nån hjertepute i det og gitt bort. Men æ har ingen….
  Har kjøpt mæ den råkule retropuffen til å ha på hytta. Perfekt til å ha garn i. (den orange puffen æ har fra før e full av godteri – ikke di det til nån). Trur æ må ta mæ en liten ettermiddagslur, heng enda litt igjen i kroppen etter helga….
  Du får ha en flott dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Så koselig å høre fra deg. Ja, kanskje like greit at jeg ikke fikk kjøpt noe garn, har jo nok fra før. Her har det vært tåke i natt og fortsatt grått nå på morningen. Men det blir vel kanskje bedre etterhvert? I dag skal jeg en tur på strikkekafé, det blir nok koselig. Idag er det tirsdag så da håper jeg du har kommet deg etter helgens utskeielser😜😋. Tar på med en runde i lysløypa😎. Håper du får en strålende uke, selvom været ikke viser seg fra sin beste side. Du får krype ned i sofaen med strikketøy og en kopp med noe varmt. Kanskje tenne noen stearinlys, det skal hvertfall jeg. Men ikke før i kveld. Nå er det tur med hunden som står på programmet før jeg skal hente vinterdekkene til bilen. Trenger to nye så jeg skal levere de hos sønnen til min venninne som har eget verksted. Så i morgen kan vinteren bare komme, bare den venter til kl 9.30😝. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.