Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Godt nytt år !

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet lørdag 2. januar , 2016 kl. 13:50

Hei alle sammen, da skriver vi 2. januar 2016, nytt år og nye muligheter. Er ikke spesielt tilhenger av nyttårsforsetter, men prøver å være den beste utgaven av meg selv. Oppfordrer alle til det samme, husk ingen er bedre på det en deg :) Hvordan er det med dere, har dere noen nyttårsforsetter?

Her var det en stille og rolig feiring, med god mat og god drikke. Som i fjor var Ronja også redd for fyrverkeri, men i år fikk vi en munngele, som ble gitt i 4 doser med 2 timers mellomrom , på resept hos veterinæren. Vi syns det hjalp litt, men det var allikevel mye bjeffing. For å være sikre på at det ikke skulle «smelle» mer, ble klokken drøyt 2 før vi våget oss ut på siste tur før vi tok kvelden. Deilig å sove til 9.30 på 1. nyttårsdag da.

Vet ikke om noen husker, men 15. januar 2015 startet jeg med sparing, kr 10 på ett syltetøyglass ( uten syltetøy selvfølgelig, hi hi)for hvert påbegynte nøste. Må vel innrømmes at jeg ikke har vært heeeeeelt konsekvent, men 15. januar blir det en opptelling. Blir spennende å se hvor mange kroner som ligger der.

Nytt toppbilde er på plass. Jeg syns det er morsomt å «leke» med bilder,men har nå lagd en ganske tidløs en, så får se når jeg bytter neste gang.

Her er det nå tour de ski på tv, etterpå er det fotball før det igjen er mer tour de ski. Med andre ord er det nok sport på tv i dag. Litt strikk blir det nok også tid til. Strikker og strikker på «røverkofta», jobber meg sakte men sikkert oppover bolen, men med pinne 3,5 og mønster så går det ikke veeeeeeldig fort. Ermene er strikket opp til under ermene, og bolen måler nå 17 cm. Den skal være 40 cm før ermen skal settes på og mønster skal strikkes. DET gleder jeg meg til.

IMG_7610

Takker dere alle for at dere tar turen innom bloggen min, takket være dere går jeg inn i 2016 som nr 1 på blogglisten til bloggnorge, akkurat som for ett år siden. Håper dere fortsetter å ta turen innom, legg gjerne igjen en kommentar. Håper dere får en fin helg videre med strikk og kos eller hva dere liker å fylle tiden med.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei og godt nytt år 🎉.
  Vi feira nyttårsaften, tradisjonen tro, hos et vennepar borti gata. Og vi kan vel ikke påstå at det tok helt av, men va ikke så rolig heller…. Vi stengte katteluka så ho Tinka hadde det trygt inne aleina. Hadde døra til en bod nede, uten vindu, åpen så ho kunne gå dit når det smalt som værst.
  Har telt opp strikkesparinga mi og det blei vel 5.000. Hurra for det.
  Strikke på marygenseren til Siri, har tatt det litt rolig med strikking så langt….
  Klare aldri å gjennomføre nyttårsforsetter så dem har æ slutta med.
  Flott heading med nydelige farga.
  Og at du e på topp, ja det skjønne æ godt.
  Her går det og i tv-sport. Og så smått begynt å rydde bort jula.
  Kos dæ masse 😊. Klemmer

  • strikkehege sier:

   Høres bra ut med feiring borte i gata da :) Og Tinka ivaretatt så ble det vel så bra det kunne bli for henne. Oj, kr 5000,- det var ikke lite, tror ikke jeg har like mye, men opptelling 15. januar :) Sikkert lurt å ikke overdrive strikkingen, med vodt i armen og alt :(. Vær den beste utgavene av deg selv du, Bente, det er mer enn bra nok. Tusen takk for koselige ord både om bilde på toppen av bloggen og 1. plassen. Her venter vi litt med å rydde vekk jula, med kunstig juletre er det jo ikke akkurat noen hastverk. Vi får vie var tid til tv-sport og kos nå, så snakkes vi snart. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.