Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny uke, nye muligheter

Kategori: Strikk og lignende | 13 kommentarer » - Skrevet tirsdag 24. mars , 2015 kl. 15:46

Hei alle sammen. I dag er det tirsdag og det har vært ett nydelig vær. Har faktisk sittet litt ute og strikket på formiddagen. Møtte jentene på Tårnåsen til strikk og skravlings etterpå. Satt litt mer ute nåe jeg kom hjem, men da hadde skyene begynt å komme. Allikevel var det ganske deilig.
IMG_6106

Som alltid var det koselig å møte de andre «strikkerne».

I går ble Nancykoften faktisk 100% ferdig. Og med tanke på hvordan den så ut tirsdag kveld( når jeg hadde klippet hull i ryggen ) er jeg veldig fornøyd med resultatet. Det viktigste av alt er at Kristine ble fornøyd, siden det er hun som skal bruke den.

Processed with Moldiv

Fortsetter nå på sokkene samtidig som jeg har startet med ermene på Liverpooljakken. Strikker de på likt med «Magic Loop», hvertfall opp til mønsteret starter. Da tror jeg at jeg strikker de hver for seg.

IMG_6107

Har ikke kommet så langt da, men snaaaaart ferdig med vrangborden. Vet ikke om det er noe raskere å strikke med «Magic Loop», men jeg får hvertfall 2 like ermer, med tanke på økning. I tillegg blir de jo nesten ferdige på likt.

Ønsker dere en fortsatt god tirsdag, håper dere har vår hjemme hos dere også. I såfall, NYT, plutselig er det litt vinter igjen.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Nyyyydelige kofta ❤️❤️❤️

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Vi har og hatt sol og nydelig i dag. MEEEN så kaldt. 13 minus når æ sto opp, steg til bare 3 minus i løpet av dagen. Fikk og sotte litt ute, men ingen strikking, måtte ha votta på…. Så deilig å være ferdig med kosta. Da e det bare alle de andre prosjekt som skal bli ferdige…. Æ strikke no på jakken min og skal montere ferdig tre søte små kyllinga. Og så e det bare en måned til Siri og kulturskolen skal sette opp skjønnheten og udyret, så her synges og forberedes det!!! Ha det solstrålende

  • strikkehege sier:

   Uff, huttetu.. det var kaldt. Her har det vært oppe i 13 grader pluss ( riktignok -2,1 når jeg stod opp ) . Ja fint å være ferdig med kofta, morsomt å strikke til noen andre når de blir så glade. Spesielt når hun overhode ikke visst om det. Jeg har vært skikkelig god til å «smugstrikke» og å ikke fortelle. Ikke alltid det er slik :)

   Tipper jakken blir superfin, jeg får vel se bilde på en av FB-gruppene når den er ferdig? Så gøy med kulturskolen og Siri. Regner med at dete er en stolt mor i salen under forestilling om en måneds tid. Sang i huset er heller ikke å forakte. Ha en fortsatt super kveld :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Æsj, bare nesten feilfri. Kofta og ikke kosta selvfølgelig….

 4. sandra sier:

  Hei hvor fikk du tak på liverpool oppskriften?

 5. Greta sier:

  Hei. Er noen dager siden, men skjønner at du koste deg ute med strikketøyet. Alltid kjekt å møte andre strikkere vil eg tro. Ønsker deg ei fortsatt fin palmehelg og god påske

  • strikkehege sier:

   Hei Greta. Strikkekafé er bare så koselig. Anbefaler det på det sterkeste :) Og takk for det :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.