Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

En vinterlig søndag her på Greverud…

Kategori: Strikk og lignende | 11 kommentarer » - Skrevet søndag 22. mars , 2015 kl. 13:50

Her på Greverud laver snøen ned, den har lagt seg som ett hvitt teppe over det hele. Kontrasten er stor hvis jeg sammenligner med forrige helg. Da var det utestrikk i deilig varm vårsol. Får håpe dette ikke er ny vinter, men siste krampetrekning før våren virkelig kommer for fullt.

Med slikt vær ute er det godt å være inne. Jeg sitter i sofaen med sport på TV og strikketøy i fanget. I skrivende stund strikker jeg belegg som skal dekke klippekantene på Nancykoften til Kristine. Etter det er det bare å feste tråder og sy under den ene ermen. Gleder meg til å bli helt ferdig så hun kan begynne å bruke jakken.

IMG_6086

IMG_6063

Når den er ferdig skal jeg strikke Pilatessokker igjen. Har igjen ett par som er bestilt. Må jo også strikke ferdig Liverpool jakken til Knut også. Er ferdig med bolen ( dvs. jeg holde på å sy mønster med maskesting ) så må ermene strikkes.

Har ikke bare sittet i sofaen å strikket da, har akkurat gjort rent huset. Senere i dag kommer svigermor og svigerfar på besøk. Vi skal feire Kristine sin bursdag som var på onsdag. Det blir koselig.

Takk for at dere tok dere tid til å titte innom, takket være dere er jeg fortsatt på 1. plass på topplisten til bloggnorge.com. Veldig hyggelig hvis dere legger igjen en kommentar.

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag, hva strikker dere på idag?

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Her har gubben lurt mæ til husreingjøring, æsj….men det må vel til. Etter en solfylt dag i går jar vi og tette snøbyger i dag. Har selvfølgelig klart å begynne på ett nytt prosjekt igjen, jakke i Line.
  At du e numero uno e ingen overraskelse. Sååå koselig å lese om dæ og ditt. Ha ei flotters feiring av di fine datter!! Klem og klem

  • strikkehege sier:

   Tusen , tusen takk Bente. Håper husrengjøring gikk unna i en fei. Slik at du kunne nyte resten av dagen med deilig strikking. Hvordan jakke strikker du? Er det til deg?

 2. Kristine sier:

  Uff, for et vær, også nå som det var så fint og vårlig.. Får håpe det smelter fort bort igjen! :-) Enig med Bente, såå koselig å lese og ikke rart at mange følger med! Jeg gleder meg også til kofta er helt ferdig, den er helt perfekt og du er så utrolig god og snill og flink og BEST <3 Håper du har en bra søndag!

  • strikkehege sier:

   Snøen blir nok bort veldig raskt. ( håper jeg ) Og tuusen takk. Tror kofta blir ferdig i kveld. Senest i morgen hvertfall. Håper du hat hatt en fin helg og dag. Super duper glad i deg <3

   • Kristine sier:

    Tusen takk og i like måte, du er verdens godeste du <3 Super duper glad i deg! Åå, så spennende med kofta, den blir sååå fin!

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Og no først ser æ at du har fått ny flott heading.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Har «mekka» den sjøl. Ikke så veldig proff, men brukanes ble det syns jeg :) Ha en fortsatt fin søndag, :)

 4. Helena sier:

  Heldigvis trenger vi ikke måke da vi bor i leilighet. Igår samlet jeg alle vinterstøvler og la ned i kjellerboden, idag måtte dom frem igjen.
  Lurer på hvordan du syr maskesting på et ferdigstrikket plagg? Finnes det bilder hvordan det ser ut i nærbild på nettet et sted? Er din onepice i ull?

  • strikkehege sier:

   Tror ikke vi trenger måke vi heller, men det er fordi jeg har bestemt at snøen blir borte i morgen. Har enda ikke pakket vekk vintersko, men med både de og sommersko blir det rimelig fullt med sko i gangen. Kommer ett innlegg med bilder, trinn for trinn i starten av uka, hvordan man syr maskesting. Onepicen er i merinoull, og foret med tynn fleece. Så veldig varm og god. Håper jeg ser deg snart. men du jobber kanskje fortsatt på tirsdager? Ha en fortsatt fin kveld

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.