Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Herlige lørdag!

Kategori: Annet, Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet lørdag 8. august , 2015 kl. 19:16

Goooood lørdag til dere alle. Tusen takk til alle dere som «titter» innom. På grunn av dere er jeg fortsatt nr 1 på blogglisten hos bloggnorge. Det har jeg nå vært i 3,5 uker. Tusen takk!!!

Her på Greverud er det nydelig vær i dag, men først må jeg bare fortelle om været i går. Våknet til regnvær ca kl 9, men etter kort tid ga det seg. Rundt kl 10.30 dro vi ut en tur, litt handling måtte til. Det ble bare mørkere og mørkere, så mørkt at man kunne tro det var kveld. Noen steder gikk gatelysene på. Ca 1 minutt etter at vi kom inn i butikken, så «datt» det ned. Det lignet tropisk regn, så masse nedbør på en gang at sikten ble dårlig. Slik var det en lang stund, men etterhvert ble det noe bedre. På ettermiddagen ble det bra og til og med sol.

I dag har det som sagt vært helt nydelig vær. Hagen vår er ligger veldig lunt til, så selvom det har vært litt vind, har det vært veldig varmt å sole seg. Ikke at det setter noen begrensninger på solingen :)

Det har derfor blitt veldig lite strikking i dag, det har det forsåvidt vært de siste dagene. Men endelig er jeg ferdig med maskestingene på på Liverpool jakken (på bolen).

IMG_0427

Nå gjenstår det å bli ferdig med ermene. De strikkes med «magic loop» begge på en gang. Litt usikker på hvordan de skal bli. Skal jeg sy «liverpool» eller «LFC» , rødt på hvit bakgrunn eller omvendt? Kom gjerne med synspunkter.

I går måtte vi vaske senga til Ronja ( hunden vår ). Hva er vel bedre enn å bruke kleskurven med to hjemmestrikkede Mariusputer som midlertidig seng? Ronja syns hvertfall det var heeeeelt fint :)
IMG_0424IMG_0425
IMG_0426

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag. Supert hvis dere legger igjen en kommentar :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Liverpooljakka blir kjempefin! Du er så flink og du har mye mer peiling enn meg – så det er nok best at du finner ut av hvordan du vil gjøre det uten synspunkter fra meg, hihi :) Blir nok fint uansett! Deilig med fint vær og litt varme igjen, i dag har det virkelig vært sommer. Søteste Ronja koste seg i kleskurven, men det så ut som hun syns det var fint å få tilbake senga si også. Jeg håper du har en superfin lørdagskveld, love you <3

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, men peiling…nei. :) Vil gjerne ha sysnpunkter. :) Midlertidig seng veldig ok, men ordentlig seng best :) Håper kvelden, resten av helgen og siste del av sommerferie blir superduper for deg :) Love you ❤️, og tusen takk for koselig kommmentar:)

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Hallooooooo i luken.
  Vel fortjent 1. plass spør du mæ.
  Alltid så koselig å lese innlegg og så trivelige svar tilbake.
  Varme ja, det blir no en dag her og en dag der. Ser ut som vi får bra i mårra.
  Siri og vidar dro ut med båten for litt siden og da kom regnet…… Glad æ blei på hytta.
  Superfin den jakken, æ e imponert må æ si.
  Og helledussan så søt ho Ronja e i vaskekurven
  Vi skulle egentlig ha ho Tinka med på hytta i dag for første gang. Ho hadde rått bandet på og buret sto klart. Men så blei ho siri så redd for at ho ska bli borte og nekta og ta ho med!!! Ja ja, en anna gang da.
  No blei det langt fra mæ…..overtar jo helt.
  Du får ha ei smashing helg og kose dæ max.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Og takk for alltid koselig kommentar. Uff, det skal liksom alltid komme litt regn, faktisk har det ikke regnet her i dag. Men det tror jeg er første dag på lenge. Lurt valg å bli igjen på hytta. Blir spennende å se hvordan jakken blir til slutt da. Får håpe Knut blir fornøyd og ikke minst, at den passer. Hi hi, Ronja ja…så søøøt. Vaskekurv med puter er fint, akkurat nå ligger hun ved siden av meg og snorker som hun skulle fått betalt for det. Får håpe Tinka får vært med en gang snart da, hun blir nok ikke bort tenker jeg. Kose deg med strikk og god drikke. Strikkekroken din ser forresten veldig koselig ut. Stor klem fra sør :)

 3. Greta sier:

  Hei. Er visst ei stund siden eg har vore innom deg no. Kjekt å komme på deg att. Takk for hyggelig kommentar hos meg som eg har svart på.
  Ronja får seg vel ei ny seng og da må nok mariusputene vere med dei. Du får strikke noen nye til sofaen. Ha ein fin dag

  • strikkehege sier:

   Hei Greta! Beklager sent svar, men bloggnorge har tekniske problemer om dagen, og da kommer man ikke inn på bloggen. Ronja har fått tilbake sin gamle seng nå, men kleskurven er fortsatt fin å ligge i. Enten med tøy eller puter :) Blir ikke flere puter i første omgang. Vi må nok dele på de :) Ha en fortsatt fin torsdag.

 4. Anne sier:

  Heia, lenge siden sist nå jeg har vært her i bloggen din.
  Har vært på ferie i Spania og på bryllup i Brønnøysund.
  Ser at du har vært travelt opptatt med både strikking, sying og ikke minst shopping. Flinke deg:)
  Klemmer

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.