Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Oslotur med shopping og lunch

Kategori: Annet | 7 kommentarer » - Skrevet onsdag 5. august , 2015 kl. 16:57

Hei og god onsdag til dere alle. I dag er innlegget om noe annet strikking. Har ikke skjedd så mye på den fronten siden innlegget i går, da jeg var på besøk hos min søster i går kveld. Det ble en koselig kveld med godmat, rødvin og masse skravling.

Dagen i dag har gått med til en jentetur til Oslo, sammen men min datter. Vi tok tog og bane til Majorstua, og ruslet nedover Bogstadveien.
For ca 25 år siden jobbet jeg på Majorstua i noen år, så den gang var jeg rimelig godt kjent med både gater og butikker. Har såvidt vært der ett par ganger etter det, men ikke ruslet ned hele Bogstadveien, Hegdehaugsveien, gjennom slottsparken og ned Karl Johan. Det var bare så koselig. Tusen takk til Kristine for en fin jentetur. Morsomt å titte i butikker som ikke er på sentrene rundt omkring her vi bor. Litt shopping ble det også!
Fant en kjole, akkurat som jeg trenger det? Men når den var nedsatt 70 % og passet, ja da kunne jeg ikke la den henge igjen i butikken. Prisen ble da kr 689,- , ikke så galt det for en kjole. Så er det bare å få brukt den da.

Skal til en venninne i morgen kveld, kanskje jeg kan ha den på da?

IMG_0422

Deilig lunch nøt vi på Olivia ( gamle Onkel Oswald, det het det hvertfall på 90-tallet ).

Jeg spiste deilig omelett med salat og Foccaciabrød. Jammen ble det ikke et lite glass rødvin til også :)

Her ser dere noe bilder fra Slottsparken. Fin grønn lunge i Oslo.

IMG_1096

IMG_0924

IMG_0921
Måtte jo ha med bilde av slottet også. Hvis dere kan se, flagges det. Det betyr at Kongen er hjemme. Vurderte sterkt å banke på, men lot det være. hi hi

IMG_0926

IMG_0929

Etter jobb i kveld er planen å sy mer på Liverpool jakken. Tror det er fotball på TV i kveld, det er ikke jeg så interessert i, så da kan jeg sy litt.

Ønsker dere alle en super onsdag videre.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Det var såååå koselig å dra til Oslo med deg mammaen min, tusen takk for en fin jentetur! Kjolen var så fin og elegant, og du kledde den kjempegodt. Blir så spennende å se liverpooljakka bli nærmere og nærmere ferdig. Super duper glad i deg <3

  • strikkehege sier:

   Så fint, Kristine:) Hadde jo snakket om det en stund, så det var fint det ble vellykket når vi gjennomførte det. Og tusen takk, glad for at vi gikk inn i den butikken. Tror det er en kjole jeg kommer til å bruke en del. Super duper glad i deg også ❤️

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Høres ut som en koselig og innholdsrik dag. Flotte bilda. Glede mæ til Siri blir litt større og vi kan gjøre sånt. No e æ bare dum og gjør ho flau bare æ går ut ytterdøra…..
  Den kjolen e jo bare helt Wow!!!! Skulle gjerne sett kjolegarderoben din. Innbille mæ den e innholdsrik.
  Æ strikke no litt innimellom. Måtte være ute å nyte varmen i dag. Ikke sikkert den e her i mårra….
  Du får kose dæ med Liverpool jakka di du.
  Klem og klem

  • strikkehege sier:

   Ja, en veldig koselig og innholdsrik da var det :) Og takk, likte kjolen veldig godt. He he, har noen kjoler ja, men ikke sååååå mange da :P. Viktig å ta vare på de få sommerdagene vi har i dette landet. I morgen tror jeg det er vår tur. Ha en super duper kveld. Stor klem

 3. Anne sier:

  Kjempefin kjole. Synes du skal bruke den på lørdag ;))

 4. Anne sier:

  ….FREDAG…mente jeg ;)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.