Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Her går det i armstrikk og maskesting

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 4. august , 2015 kl. 16:57

Ikke så bra vær på Greverud i dag, derfor passer det fint å strikke og sy litt på Liverpooljakken. Har ikke orket å holde på så mye med den i sommer, da det fort blir veldig varmt å sitte med slikt ullgarn i fanget.

Har satt meg som mål å bli ferdig med Liverpooljakken om ikke altfor lenge. Så får vi se hvordan det går. Er ferdig med bolen og nå syr jeg maskesting. Ferdig med begge forstykker og godt i gang med bakstykket. Der skal det stå: «You`ll never walk alone».

IMG_0399
Har «lagd» møstreret på ett program jeg har kjøpt som heter «knitbird». Om å gjøre å «holde tunga rett i munnen» og å telle riktig!

IMG_0403
Igang med første bokstav :)

IMG_0412
Ferdig med første ord!

Og her i gang med neste :)
IMG_0416

Morsomt sy litt også, men ganske tidkrevende.

I tillegg strikker jeg litt på ermene, de strikker jeg med «magic loop», men jeg tror jeg skal strikke en og en når jeg skal starte på mønsteret. Tror ikke det er såååå lenge til. Litt morsomt å ta frem dette arbeidet igjen, etter at det har vært «pakket bort» en del uker. Hvertfall EN fordel med å ha flere prosjekter på en gang.

De siste dagene har det vært litt tekniske problemer hos bloggnorge. Dette har resultert i at det ikke har vært mulig å hverken komme inn på bloggen eller legge inn noen nye innlegg. Håper virkelig at dette problemet nå er løst, en gang for alle. Det virker hvertfall nå.

Ønsker dere alle en fortsatt fin tirsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Wow, jakka blir superfin :) Du er sååå flink, og tenk at dette er det første arbeidet du syr maskesting på! Jeg er så imponert, og gleder meg til å se det ferdige resultatet til slutt. Det er bra at det var ålreit å ta det fram igjen, jeg husker du var litt lei av å strikke rødt da du pakket det ned. Greit å få variert og bytta på litt, og da er jo flere prosjekter på en gang bare helt toppers :) Jeg håper været bedrer seg og at du får en kjempefin uke videre. Glad i deg <3

  • strikkehege sier:

   Åååå, tusen takk. Og takk for den koselig kommentaren. Håper også på bedre vær, koselig å kunne sitte ute og holde på med forskjellige hobbyer. Og jo flere prosjekter, jo mer kreativ… Glad i deg❤️

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan sveisan. Her starta dagen med skya i fjærsteinan men på ettermiddagen kom sola og temperaturen steg til hele 13.5 grader. Svette svette….. Skal bli fint og over 20 i mårra (onsdag).
  Fantastisk flott sying på jakka, æ e imponert!!!! Å variasjon i arbeidet e bare bra ;). Æ skal snart starte på erman på hjerterdame gensern min. Den trur æ blir rålekker….
  No e kl to på natta så det e vel snart på tide å ta kveld. Må bare få tenåringen i seng først…..
  Natti natt og ha en superflott onsdag
  Stooor klem sendes

  • strikkehege sier:

   Hei, og god ettermiddag , Bente. Tusen takk, men maskesting er faktisk ganske enkelt. Det tar bare så veldig lang tid. Så rask du er, blir spennende å se det ferdige resultatet. Håper du kom deg i seng ikke altfor lenge etter du skrev kommentaren, slik at du fikk det noen timer på øyet. I går var det gråvær her hos oss, litt av og på med regn, men i natt kom det masse regn. Ble målt 50 mm på Blindern i Oslo. På en kvadratmeter er det 50 1 liters melkekartonger fullt med vann. Det er MYE det. Kommer ett nytt innlegg på bloggen i løpet av dagen. Stor klem sendes nordover

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.