Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Whoo hooo!!!!!! 1. plass på bloggnorge i dag 19.06.2014 <3

Kategori: Strikk og lignende | 17 kommentarer » - Skrevet torsdag 19. juni , 2014 kl. 17:31

Hello!!!!

Miraklenes tid er ikke over. Jeg er på første plass på bloggnorge. TUSEN TAKK til alle som har «tittet innom» det er deres fortjeneste at jeg er på 1. plass :) . Må også takke Kristine, datteren min, som har lagt ut link til min blogg på flere facebook grupper. Du er bare så fiiin :) <3

Måtte bare ta screenshot av listen, håper dere fortsetter å "besøke" meg. Hadde vært veldig koselig med flere kommentarer. Kom gjerne med forslag til forbedringer og lignende.
Skjermbilde 2014-06-19 kl. 17.20.41

Håper jeg kan være til inpirasjon og glede, slik jeg finner glede og inspirasjon hos andre bloggere, facebookgrupper o.l.

Ha en strålende torsdag :)

Annonser

Kommentarer

 1. Elisabeth sier:

  Gratulerer så mye Hege.. Vel fortjent (y)

 2. gro sier:

  gratulerer Hege en velfortjent seier og flott blogg eg liker den og titter innom ofte.

  • strikkehege sier:

   Hei Gro!

   Tusen takk, så hyggelig at du liker den. Håper på å høre fra deg igjen :)
   En fin kveld til deg :)

 3. else sier:

  For en inspirerende blogg og gratulerer:) Takket være din datter så kikket jeg innom, likte det jeg så, og holdt på å dåne da jeg skrollet ned og så at dunhade lagg ut et bilde av en v genser fra et KK. Hvilket nr var det? Takker for hjelpen og skal følge med deg videre! Ta gjerne en titt på facebooksiden min Made by Else Merethe;)

  • strikkehege sier:

   Tusen takk for hyggelig ord Else Merethe:) Ja er ikke den genseren fin? Har bestilt garn til den hos den lokale garnbutikken der jeg bor. Bruker ikke originalgarnet med ett annet garn. Da kommer genseren på halve prisen. Tror garnet koster kr 20,- pr 50 gr. Genseren var i nr 22- 30. mai 2014.Ha en fortsatt strålende kveld :)

 4. Siw sier:

  Så bra!!! Gratulerer!!!

 5. strikkehege sier:

  Tusen takk , Siw :) <3

 6. else sier:

  Tusen takk, da håper jeg at jeg får tak i bladet :)

 7. Marit Stokka sier:

  Gratulerer. Flott blogg du har. :)

 8. Elin sier:

  Gratulerer! Jeg har nettopp oppdaget deg – men kommer nok til å titte innom ofte.

 9. Anne sier:

  Grattis Hege

 10. anka sier:

  Juhuuu …. Så morro Hege ❤ fordi du fortjener det , klem

 11. strikkehege sier:

  Tuuuusen takk, Anka. Klem tilbake ❤

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.