Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Dramatikk på flytur til Alicante

Kategori: Annet | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 10. august , 2016 kl. 15:13

Hei alle sammen, her kommer en hilsen fra Spania. Ferien er godt i gang og vi har vært her en drøy uke.

Reisen hit ble mer dramatisk en det vi ønsket. Alt gikk fint inntil det var 10 minutter til landing. Da kom det veldig mye vind, flyet humpet og ristet MYE. Slik var det noen minutter før vi plutselig «falt» mange meter ned. Da akselererte flyet og steg hurtig, med fortsatt mye risting og slenging. I løpet av disse 15 minuttene ble det ikke gitt noen informasjon. Vi tolket det slik i ettertid at piloten og besetningen hadde mer en nok med å fly. Disse 15 minuttene var de mest dramatiske jeg har opplevd, mange var redde. Noen skrek, andre ble syke.

Da info endelig kom fikk vi beskjed om at flyet var på vei til Valencia. P.g.a dårlig vær i Alicante var det ikke mulig å lande der. Valencia er Spanias tredje største by og ligger 181 km fra Alicante.

Heldigvis gikk landingen i Valencia bra, underveis hadde vi fått beskjed om at det ble sannsynligvis buss derfra til Alicante. Litt matte og men glade for å kommet hele frem innstilte vi oss på at dette kommer til å ta tid.

Heldigvis ble det gitt ny beskjed etter landing, været hadde bedret seg. Derfor skulle vi likevel til Alicante. Som jeg skrev var mange redde, og 1/3 av flyet ønsket ikke å være med videre.

Pga dette ble jo reisen ganske lang, vi skulle etter skjema landet kl 10.10, i steden var vi ikke i Alicante før kl 13.

Her på Las Mananitas koser vi oss. I dag har vi en strandfri dag, vi skal også bare spise hjemme i kveld. Vi må jo få med oss håndballjentene også.

På tirsdag kveld dro vi en tur til byen og spiste, fikk også kjøpt meg en veske i bodene i Torrevieja. image

Vi har vært ute til middag hver kveld, handlet på lørdagsmarkedet og i dag har vi vært en tur på Zenia Boulevard, er fint shoppingsenter like ved her.

På markedet kjøpte jeg to kjoler, det trengte jeg jo…

image

image

image

 

Naturligvis blir det jo en del soling og bading, så derfor kjøpte jeg et par ekstra bukser.

image

image

En tur innom Kiko er jo også obligatorisk når man er på senteret. Kjøpte dag og natt krem, «sublime youth» , ble anbefalt den. Spørs da om noen kan se forskjell etter litt bruk. Hihi, tror ikke det, men krem må man jo ha.

image

Flytende og vanlig eyeliner er jo forbruksvare. Samt leppestiften. I tillegg kjøpte jeg en pinsett, må jo prøve å holde orden på bryna😜

image

Fikk også kjøpt meg en rettetang, den kan brukes på nåde tørt og vått hår. I tillegg kan man jo også krølle med den.

image

 

Noe strikking har det ikke vært siden flyturen ned hit. Med ca 30 grader blir det fort litt varmt. Kunne jo ikke dra på tur uten, så har bare startet på en klut. Det får man jo ikke for mye av. Har skjønt at det har vært mye kaldt og dårlig vær hjemme i Norge, ser ut som det blir en bedring nå. Håper det😀. Hola, buenos dias fra Spania. Ønsker dere en fortsatt strålende onsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Så godt alt gikk bra til slutt på flyreisen deres. Har aldri opplevd noen dramatikk selv på fly noen gang, men hadde vært så redd så redd. Flotte klær Hege og for en kul veske👍 Ønsker dere en fortsatt fin ferie i deilige og varme Spania. Her hjemme har været skikkelig dårlig😬 Kaldt og regn vær eneste dag (fast idag begynner det å lysne litt da😉) Klemmer

  • strikkehege sier:

   Hei, Anne . Så koselig med kommentar på bloggen. Ja den siste delen av flyturen var ikke morsom. Veldig fornøyd med shoppingen, tror jeg må prøve å kjøpe slike veske i sort også. Digger størrelsen. Vet dere har hatt skikkelig dårlig vær, men ser ut som om det skal bli litt bedre nå. Håper virkelig på det. I mrg blir det nok stranda igjen, bare så deilig der. Målte temp i vannet der i går, 27-28 grader. 🏊🏻🏊🏻🏊🏻

 2. Bente Solskinn sier:

  Heisan 🌞.
  Det va no enda bra at dåkker kom trygt frem. Har opplevd bittelitt turbulens og det e ikke gøy.
  Men no e det jo bare å kose dåkker i varmen, husk væskebalansen. VIKTIG.
  Mye fint får du kjøpt ser æ. Digge veska!!!
  Vi sitt no i Alta, ca 6 timers kjøring fra Bardufoss og e på fotballturnering…. Har frøsse oss igjennom kampan, med ullundertøy på, lue og votta e selvskreven. Angre bare på æ ikke tok med dunjakka. Men i neste uke, ja da blir det godvær, sol og kanskje over 20 hærlige varme grader. Og det trengs etter skikkelig dårlig sommer.
  Jaja, snart klar for frokost, så på med ullklær, og ut å se kamp. (glad æ har masse hjemmestrikka ullgensera).
  Kos dåkker, og husk, du har maaaange kjola hjemme i skapet….😂
  Stor Klem 💗

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg. Uff så kaldt, ikke så kos med fotballkamp i den kulda. Enda godt du har ull på ull. Har jo kjoler i skapet hjemme, men du verden så morsomt med noe nytt. Hihi. Godt å høre at det kommer mere sommervarme hjemme også, kjedelig med sommer uten varme. Her er det nydelig, rundt 30 grader, så vi er nøye med væskebalansen 🍷🍾☀️🌴😄. Stor klem og lykke tilmed resten av kampene.😍

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.