Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Garn hjelper mot (nesten) alt !

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet fredag 26. august , 2016 kl. 10:08

Hei alle sammen, det har ikke vært så mye blogging fra meg i det siste. Men nå er ferie over og hverdagen tilbake. Ferien var superfin, med masse fint varmt vær,bading ,god mat og drikke. Turen hjem gikk fint, og vi opplevde heldigvis ikke noe dramatikk under flyturen da.

At garn og strikking hjelper mot mye vet vi jo alle. Men i går hadde vi en kunde innom butikken. Hun brukte en krykke som hun satte fra seg ved disken. Da hun hadde fått den hjelpen og det garnet hun ønsket gikk hun igjen, men denne gangen uten krykke. Krykken stod i butikken ut dagen, så det er helt tydelig at garn hjelper mot det meste :)
10388376_10154240127325041_707906901_n

Etter ferien var over ble jeg ferdig med en genser for en kunde. Den ble overlevert i går, så håper vi kunden ble fornøyd.

14114484_10154241638280041_730252614_o

14152252_10154241638305041_529494854_o

Genseren er strikket i dobbel Silk mohair fra Sandnes.

Ellers kan jeg fortelle at Kniplingen nå starter med å selge håndfarget garn. Masse nydelige farger i ulike kvaliteter.

Mer om dette kommer i neste innlegg.

Ønsker dere en super fredag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan 🌞 og velkommen hjem.
  Godt med ferie, men hjemme e jo og kjekt å være. Her har hverdagen starta med et «brak». Men det gikk faktisk veldig greit å få opp ongan og avgårde på skole. Vidar va på jobb i 2 hele daga før han kom hjem og fortalte om 3 reise nærmeste mnd. 2 av dem på ei hel arbeidsuke. Jaja. Koffør skulle det bli no bedre etter ferien…….
  Nydelig genser du har strikka. Blir nok en fornøyd dame som får den.
  Artig den krykkehistoria, og at garn e godt for så mangt kan æ skrive under på.
  Skulle egentlig på bærtur i dag, men det e kaldt, blåse full stormorkan, og e vått i bakken så æ hold mæ inne 😂.
  Du får ha det supert i helga så hørs vi

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg. Tusen takk, og ja ferie er digg men deilig å komme hjem igjen også. Så kjedelig med slike reiser da, og så masse. Håper det avtar etterhvert. Her har dét vært ganske Ok vær siden vi kom hjem. Noe har det jo regnet, men ganske bra temperaturer. I skrivende stund sitter jeg ute i solen, kun i shorts og bikini med strikkepinner mellom hendene. Noe bærtur blir det nok ikke her, tror de er «ferdige» bærene her hos oss. Plukket litt blåbær en stund før vi dro på ferie, og da var de så fine. Men det er jo flere uker siden. Skjønner godt du holder deg inne med det været du har, det hadde jeg også gjort. Meldt regn her i morgen, så får nyte mens jeg kan. Vi snakkes snart, ha en super helg. Klem fra sør😀

 2. Velkommen hjem! Garn hjelper mot mye, og det var en morsom historie fra virkeligheten du forteller oss i dag. Jeg håper eieren koser seg med strikketøyet sitt!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.