Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Takk for en fin lørdag!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 26. januar , 2020 kl. 19:13

Det har allerede blitt søndag ettermiddag, utrolig så fort helgen går, ja uka også egentlig. I går hadde jeg det så koselig. Var invitert ut av Line (bursdagspresang da jeg ble 50 ), så vi tok toget til byen kl. 12.22. Ruslet opp til Grünerløkka, med noen stopp innom noe butikker. Endte opp på «Villa Paradiso», der ble det først litt vin, deretter mere vin og litt fingermat. Stikketøyet var selvfølgelig med. Ganske morsomt, vi strikker nesten på det samme, Line og jeg. Hun strikker Ankerstrøye og je, Ingen dikkedarier sweater. Dere som har strikket den genseren vet at den strikkes ovenfra og ned, med økning annenhver omgang. Så gjett hva jeg har brukt søndagen til. Nemlig rekke opp masse strikk, da det selvfølgelig ikke var likt antall masker på ermene  eller for – og bakstykke. 

Hadde jo kommet et godt stykke , og hvis det bare vært en maske eller to som måtte «reguleres» , så hadde jeg nok fikset det til, MEN det var det ikke. Jeg prøver å tenke positivt, tenk så masse glede jeg får at dette garnet :p.

Etterpå ruslet vi tilbake til Oslo S, med en Aperolstop på veien. Kvelden ble avsluttet på O´Learys på Kolbotn hvor litt mer mat og drikke ble inntatt. Sååå koselig, tusen takk til Line <3

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.