Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Første store prosjekt av pinnene i 2020

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 18. januar , 2020 kl. 13:46

Hei og god lørdag. Håper dere alle har hatt en fin helg så langt. 

Onsdag kveld ble jeg ferdig med det første store prosjektet i 2020, Nancykoften. Har (som kanskje mange andre av dere?) en del garn i skuffer og skap, og garnet til denne jakken har jeg brukt kun garn fra «lageret». Denne jakken er strikket i minialpakka fra Sandnes garn, så jakken er tynn, lett men likevel god og varm. Syns jakker er desidert best å  bruke,  lettere å ta av og på og kan bruker både åpen og lukket.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå blir det litt småstrikk, til jeg finner ut hva som skal bli det neste store prosjektet. Strikker akkurat nå lue, har strikket en til Knut, og nå er jeg i gang med en til meg. Luene strikkes i minkgarn – kjøpt fra utlandet. Fantastisk mykt og lett og likevel varmt. Man kjenner nesten ikke at man har på seg lua, og ødelegger heller ikke sveisen. 

I går var vi en tur i Oslo, først på sportspub for å se Norge – Ungarn i håndball EM, og så middag på Frida Kahlo. Ikke veldig ofte vi er ute og «lufter» oss, hadde kjøpt middagen på «Lets deal», og det kan virkelig anbefales. 9 retters tapas med et glass vin til, pris 258 pr.pers. Frida Kahlo ligger i Grønlandsleiret like ved Schweigaardsgate, koselig liten restaurant, og innen maten kom på bordet var restauranten full.  God mat, rask servering og hyggelig personalet . 

I dag skal vi ha besøk, et vennepar kommer på middag kl 19. Gleder oss til det. 

Handlingen ble vi ferdige med i morges, først var vi på Kolbotn Torg og jeg fikk brukt opp gavekortene som jeg fikk til jul. Heldige meg. Hadde allerede kjøpt en Please bukse, sort med bootcut. Og i dag kjøpte jeg dette.

 Det fine med disse plaggene er at de kan brukes til både hverdags og pent.

Gleder meg til å bruke det.

Ønsker dere en fortsatt fin helg!

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.