Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Godt nytt år!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 1. januar , 2020 kl. 22:29

Godt nytt år til alle dere. Håper dere har hatt en fin romjul. Vi var invitert til våre gode venner som kun et par hundre meter nede i gata. Deilig å kunne gå til og fra. Vi var 3 par (og en liten hund) som koste oss med god mat, god drikke og godt selskap i overgangen fra 2019 til 2020. 

Nå er det 2020, nytt år og nye muligheter. Har samlet sammen bilder av mine strikkerier for 2019 og lagd en bildecollage – og det har jo blitt noen plagg. Det skal sies at det er ikke bare til meg- har også strikket både bursdagsgaver og julegaver. 

 

Nå er jeg igang med et nytt prosjekt – Nancykofte i minialpakke. Den er til meg selv. Jeg har strikket bolen opp til under armene og er godt i gang med ermene. De strikker jeg med teknikken «Magic Loop» og begge strikkes på en gang. 

 

Som hos sikkert veldig mange av dere andre, har det vært en helt fantastisk himmel i ettermidag. Må bare dele himmelen på Greverud med dere.

Måtte 2020 bringe oss alle lykke og hell ( og ikke minst mange strikketimer)

Annonser

Kommentarer

  1. Mange fine plagg du har strikket. Jeg strikker selv. For det meste sjal, babytepper og skjerf. Må jo strikke. Koselig og nyttig ting å gjøre. Godt nytt strikkeår! :)

    • strikkehege sier:

      Hei, tusen takk. Ja, må jo strikke. Takk for koselig kommentar og at du har tatt turen innom :) Godt nytt strikkeår til deg også :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.