Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Jeg må virkelig ha vært snill i år :)

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 25. desember , 2018 kl. 13:16

Hei og god 1. juledag. Håper dere alle hadde en fin juleaften, vi storkoste oss.  Nydelig mat og drikke og ikke minst hyggelig selskap. Ikke så mange strikkede julegaver ble gitt bort i år, men noen ble det, og nå er de jo gitt bort så da kan det vises frem. 

Til Silje og Jonas ( niese og nevø)hadde jeg strikket snurretube skjerf (hva det heter vet jeg ikke eller om det har noe navn i det hele tatt) med lue til. Settene er strikket i Drops Sky. 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilde (svigerinne ) fikk tovede Mariusvotter. De er strikket i Fritidsgarn fra Sandnesgarn.

Gavene ble veldig godt mottatt, koselig å gi bort strikk når de som får er så fornøyde. 

Den største strikkede gaven ble gitt til Kristine, og ekstra morsomt var det da hun pakket opp. Siden jeg også har strikket slik genser til hennes kjæreste, Martin, trodde hun ikke at hun skulle få. Hun mente det var begrenset  HVOR mye jeg kunne rekke før jul. 

At hun ble veldig fornøyd er ikke å ta i. Genseren til Martin er ikke helt ferdig ennå, det er monteringen som gjenstår. Innen 2 Januar må den være klar, da kommer han og Kristine fra Ringebu, og skal være her noen dager.

I tillegg strikket jeg et par sokker, spiralsokker, til Dennis (nevø). 

 

Fikk dere mye fint? Vi hadde ikke så mange ønsker dette året, men fikk masse fint. Heldige oss. Av Kristine fikk jeg denne :) . Deilig kosedress . 

Av Petter fikk jeg garnbolle , ønsket meg det, da en av de jeg hadde knuste rett før jul. I tillegg fikk vi en flaske god rødvin og jeg fikk E-bok. Det fine med E-bok er at man kan strikke og lese samtidig. Boka er den nyeste Kepler.

Av Knut fikk jeg lekre øredobber med tilhørende kjede fra Edblad. 

I tillegg fikk jeg gavekort på Sjarm og Sjel på Kolbotn Torg, min favorittbutikk. OG gavekort på Det Lille Velværehuset. Jeg må virkelig ha vært snill i år . 

Nye dusjhåndkler + en flaske Amarone rødvin hver,  fikk vi av svigermor og svigerfar. Rødvin og hvitvin fra Hilde, Jonas og Silje . Her skal det koses :) 

I dag skal vi bare slappe av, spise hjemmelagd koldtbord til middag, og i morgen drar Kristine til Ringebu. Jeg skal jobbe torsdag og fredag, så håper jeg virkelig at jeg er bra av forkjølelsen til  da. Den henger virkelig lenge i. 

Nå blir det strikking i sofaen, før jeg litt senere i dag starter på maten. Ønsker dere en fortsatt fin 1. juledag. 

Annonser

Kommentarer

 1. Siri Midtlyng sier:

  Hei Hege ❤️Har ikke blitt mye strikking i jula frem til nå , da hendene har vært opptatt av så mye annet ( matlaging og oppvask 😂) , men etter morgendagens selskap blir det godstolen og strikketøyet igjen 👏Fortsatt god jul til deg , Knut og resten av familien . Klem fra meg til deg 😘

  • strikkehege sier:

   Hei Siri, og så fint å høre fra deg :) . Ser ut som du koser deg med dine i julen. Fortsett med deg og kos deg med strikketøyet, etterhvert. Gleder meg til å se det du holder på med nå <3. Hilser så masse herfra. Stor juleklem fra meg, hilse dine du også <3

 2. Anne sier:

  Hei Hege. Vel overstått julaften. Så mange fine julegaver du har både fått og gitt. Mammaen min kom til Norge for å feire sammen med oss men har nå reist hjem til Sverige. Det var kos. Vi har bare latet oss og spist og koset oss. Nå er det det nye året som venter med forhåpentligvis noen reiser og hyggelige venner😉 Gleder meg til det nye året. Stor klem fra meg❤️

  • strikkehege sier:

   Hei Anne, så koselig å få kommentar fra deg. Og tusen takk. Høres ut som du og dere har hatt en fin julefeiring. Så koselig med mamma på besøk . Håper på et fint ett år med reiser og opplevelser. Og ikke minst samvær med familie og gode venner.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.