Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God jul!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 24. desember , 2018 kl. 09:35

God jul alle sammen. Et lite blogginnlegg på julaften morgen. Det er morgenstille i huset og jeg er den eneste som har stått opp. 

Vi er nå alle 4 her og det er så koselig. Kristine kom hjem på torsdag. Fredag var vi å hentet bunaden, gjett om det var en fornøyd frøken som prøvde bunaden for første gang på Husfliden i Holmestrand. Hun gleder seg veldig til å bruke den, og første anledning tror jeg er 4. mai, da skal Thomas ( fetter ) konfirmeres. Nå er hvertfall antrekket til 17. mai de nærmeste årene i boks. 

 

I dag har vi ingen planer før vi skal til svigermor og svigerfar kl 17. De bor på Lindeberg i Oslo, kun 20 min med bil unna oss. Vi blir tilsammen 10 stykker som skal feire sammen, det blir koselig , så det gleder vi oss til alle sammen.  Tradisjon tro blir det ribbemiddag med alt tilbehør, nam. Kjenner jeg blir sulten av å bare tenke på det. 

Julen handler om å være sammen og å ha det hyggelig. Vi var i bursdag/juleselskap 22 hos min søster. Da var vi 17 til bords. Litt morsomt å minne min far på da, at han , for en del år siden , var engstelig for å ikke få barnebarn . Nå har han 9 stk. så vi har blitt litt av en gjeng når vi møtes. Om noen år, og kanskje de fleste av barna har etablert seg må vi vel leie lokale når vi skal treffes alle sammen :P

Nå er det litt strikking som står på timeplanen, jeg er i gang med Knut sin Cortinajakke og min ID cardigan. Så her er det parallellstrikk. Om en drøy time er det 3 nøtter til Askepott, den må sees. 

GOD JUL 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  God jul Hege
  Så koselig at du får alle hjem til jul. Ei hyggelig tid å samles, jula. Kan tenke mæ Kristine blir flott i bunaden sin, et praktplagg.
  Vi var «bare» 5 til bords i går, min svigerbror var hos oss. Koselig dag med tur på kirkegården der svigermor ligger. Så mat og pakker, fikk alt vi ønska oss og mere til. I dag blir det bare sløving i pysj og kos hjemme. Petter blir veldig sliten av sånne daga, så vår tradisjon førstedagen e hjemmekos. Så skal vi til både mine og Vidar sine i romjula, og litt venna blir det og tid til.
  Kos dæ max når du har alle dine samla «under treet»…..
  Stor Juleklem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, og riktig god jul til deg og dine. Høres ut som dere hadde en rolig og fin julaften. Vi storkoste oss også. Masse fine gaver, nydelig mat og drikke og veldig hyggelig selskap. Her er det kosedress, fyr i peisen og strikking på programmet. Vi har ingen flere planer denne julen, juleselskap lørdag og borte i går. Nå er det avslapning frem til torsdag. Torsdag og fredag er det jobb på meg, før det er helg igjen. Vi snakkes plutselig, stor juleklem herfra.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.