Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig god torsdag!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 20. desember , 2018 kl. 07:35

Hei og god torsdag til dere alle, i dag blir vi fulltallig i familien. Kristine kommer hjem fra Trondheim, det gleder vi oss til :) . I dag skal juletreet pyntes og resten av huset også. Det blir koselig å få frem nisser og andre ting. Har en del som ungene har laget, og det skal definitivt frem. Jeg syns det er så koselig med pynt laget av barnehender. 

Hvordan går det med dere i julestria? Jeg er fortsatt veldig forkjølet og formen er også dårlig. Skal ikke på jobb mer før jul, er sykmeldt. Utrolig kjedelig. Men nå MÅ det snart gå over, nærmer seg juleaften med stormskritt, utrolig kjedelig å ikke være i form den dagen. Så får vi bare håpe at Kristine ikke blir smittet. 

Jeg er nå helt ferdig med julegavene, montering av Setesdalsgenser til Kristines kjæreste gjenstår, men den skal ikke gis før 2 januar. Så det skal jeg «kose» meg med i romjulen. Satser på at det går litt raskere med denne enn den den forrige, øvelse gjør vel mester? 

Er såvidt i gang med Cortinajakken til Knut, den skal jeg strikke i Dale BabyUll. Jeg strikker etter  dette mønsteret. Men skal strikke jakke i steden da jeg syns det er mye mer praktisk. Liker at det er rundstrikk, syns det er finere enn den jakken med ermer som er satt i. Hva tenker dere? I tillegg så mye mindre montering. 

Jeg skal strikke den i disse fargene. Blå som bunnfarge, tror det blir fint jeg. 

 

 

Jakken skal strikkes på pinnenr. 3, så her må jeg nok ha et projekt som jeg strikker samtidig. Vet allerede hva det skal være. ID Cardingan i Sky fra Drops.  Dette blir mye kos. 

 

Har hatt en «vareopptelling» i garnlagert mitt, og greit å få skrevet ned en oversikt over hva jeg har. Har lagt det inn i exel, så er det bare å fjerne etterhvert som jeg bruker noe av det som er der.  Etter opptellingen fant jeg ut at jeg har ca 23 kilo garn liggende i hele nøster ( det er uten de nøstene som er påbegynt og pågående prosjekter). Det var vel ikke så mye? Er sikker på at det er mange av dere som har mye mer?  Og sikkert noen som har mye mindre :)

Ønsker dere alle en super torsdag, med eller uten garnlager. Plutselig kommer et nytt innlegg. God  førjulstid så lenge. 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.