Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

I morgen er det onsdag = strikkekafe :)

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 17. juni , 2014 kl. 22:01

I morgen er det onsdag igjen, det betyr strikkekafe :) Har ikke vært der mer enn to ganger, men syns det er utrolig koselig å strikke sammen de andre der. Så masse hyggelig mennesker :)

Har faktisk bakt kake i dag, tenkte å ta med i morgen. Skjønner jeg ikke baker så ofte, ble ikke akkurat slik jeg hadde tenkt, men håper den er spiselig.
bilde 1

Har ikke strikket så masse i dag, men kommet ett stykke på ermene. Med masse fotball på TV i kveld så blir jeg kanskje ferdig med de slik at jeg kan sette de på bolen i løpet av kvelden.

bilde 3

Hvis dere ser nederst i bildet så bruker jeg tomme tomatbokser i plast. Det er supert, spesielt hvis man sitter ute å strikker. Da slipper man å få masse «bøss» i garnet. Anbefales :)

Bare husk å putte de i «boksene» FØR man starter på strikkingen. ( hi hi glemte det jeg i starten, da er det ikke sååååå lett )

Ha en fortsatt god kveld.

:)

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Så langt du har kommet på ermene, blir kjempefint <3

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk <3 :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.