Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig med flettegenser, og veldig fornøyd.

Kategori: Strikk og lignende | 14 kommentarer » - Skrevet torsdag 29. januar , 2015 kl. 14:07

Hei alle sammen, vil starte innlegget med å takke alle dere som tar turen innom bloggen min. Etter å ha vært nr 1 på blogglisten til bloggnorge.com mer eller mindre de siste 6 mnd. er det en ny på førsteplassen. Den bloggen har nesten dobbelt så mange «treff» som min , så mine dager som nr 1 er nok over. Gratulerer til «eivorheltinnafor» med 1.plassen, 2.plass er jo heller ikke dårlig.

I går ble jeg ferdig med å strikke flettegenseren, så etter at husarbeid og skogstur med hunden var unnagjort i dag, var det å feste tråder og montere. Ble ganske fornøyd med resultatet.

IMG_5620

Må innrømmes at prosjektene nærmest «står i kø». Var innom Line på Kniplingen i går og kjøpte møster til en ny genser. IMG_5622

IMG_5624

Dette er nok en skappelgenser, har sett den ferdigstrikket «live» og den er bare så fin.
Har i tillegg bestillt garn fra Tyrkia. På grunn av de nye tollreglene bestillte jeg levering via post, vet at dette kan ta laaaaang tid, men da holdt jeg totalpris UNDER kr. 350,-

Så får vi bare håpe kursen ikke går opp innen jeg får garnet.

Her ser dere garnet jeg har bestilt.

Skjermbilde 2015-01-27 kl. 18.36.29

Skjermbilde 2015-01-27 kl. 18.36.51

Skjermbilde 2015-01-27 kl. 18.37.26

Skjermbilde 2015-01-27 kl. 18.38.35

Planen er å bruke den mørkeste der det er blått, hvitt hvor det er hvitt. Blir spennende å se hvordan garnet er:)

Ønsker dere en fortsatt fin torsdag, legg gjerne igjen en kommentar:)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Å være nr 2 e heller ikke å forrakte. Genseren din blei jo bare rålekker, og veldig fin på!!! Lekre farga på ditt nye prosjekt. Her har vi orkanstorm og fullstendig blankpolert veia, ikke bra for mine piggfrie…. Supert vær å sitte inne å prøve å få ferdig en gammel ufo. Ha en fortreffelig dag!!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk for,Bente :) Uff , for ett vær. Her er det fint og dårlig annenhver dag. I dag, fint . O går var det såpeglatt her også, men heldigvis ikke i dag. Kjører også pigggfritt.

   Bra du har noe å holde på med inne da ;). Å bli ferdig med noen UFO`er er heller ikke å forakte. Ha en super dag du også. :)

 2. Lene Christina sier:

  Den siden du bestiller garn på er GENIAL! så mye billig! Men min erfaring er at det ofte ikke koster veldig mye mer med DHLexpress, og hver gang jeg har bestilt med den leveringsmåten har jeg fått garnet etter 2 dager! Helt utrolig! :D
  Veldig morsomt at man får garnet så med en gang, for om man har ideer eller planer for neste ting man kan lage, kan man jo få startet på det kun to dager etter man bestiller garnet :D

  • strikkehege sier:

   Ja, har faktisk brukt DHL jeg også, utenom en gang. Men siden tollreglene er nye, fant jeg ut at ve då bruke «regular mail» kom jeg under grensen for å betale noen avgifter. Men ja siden er helt genial.Så riktignok nå. på FB gruppen til IceYarn at det var mange som hadde fått regning fra DHL, selvom de var under grensen. Håper de finner ut av det da :) Ha en fin kveld, og takk for kommentar :)

 3. Kristine sier:

  Genseren ble superfin! <3 Blir spennende med nytt garn i posten :)

 4. strikkehege sier:

  Tusen takk, Kristine. Og ja :), gleder meg til det :)

 5. May-Britt sier:

  Flott flettegenser. Hva slags garn har du bestilt, ull?

  • strikkehege sier:

   Hei May-Britt. Har bestilt Kid Mohair Pearl. Ett helt nytt garn. Skal strikke med dobbelt garn.Ha en fin kveld :)

 6. Anne sier:

  Den grønne gensern er bare rålekker og gleder meg å se hvordan den andre gensern bli med de fine fargene :)

 7. Greta sier:

  God fredags morgen. Det vart ein veldig fin genser. Spørs om eg må sjekke ut dei nye oppskriftene til Skappeldamene. Dette er jo noko anna enn den første genseren.
  Såg veldig fin ut det nye prosjektet ditt også. Spennende med bestilt garn. Eg liker best å bruke garn eg får kjøpt her i landet. Liker å kjenne garnet før eg bruker et på store plagg. Lykke til med ditt nye prosjekt. Ønsker deg ei god helg

  • strikkehege sier:

   Hei Greta, god fredag til deg også. Tusen takk, ble veldig fornøyd med den.Har den faktisk på meg akkurat nå, god varm og myk, er den :) .
   Og ja, disse nye genserne er noehelt annet enn den først hvertfall. Syns oppskriftene er noe mangelfulle, men fikk det da til med litt egen tankevirksomhet og egne løsninger. Blir veldig spennenende å få det ny garnet, har bestilt fra IceYarn i Tyrkia før, og alltid vært fornøyd. Så, jeg håper jeg blir det denne gangen også. Jeg syns «skappelgarnet» fra Sandnes er veldig dyrt. Garnet til den grønne flettegenseren var jeg heldig å få tak i med 30 % rabatt, da kom genseren på litt over 700 kr i garnkostnad. Det garnet jeg har bestilt fra Tyrkia kostet i underkant av 350,-. Vendring i bunnfarve, har jeg sikkert nok til 2 gensere, og da blit kostnad på garn 1/4 av hva det koster her. Men er jo opptatt av at v i skal ha lokale garnbutikker også, så jeg handler også en del garn der. Ønsker deg en super helg.

   • Greta sier:

    Er sikkert mye å spare på å handle i f.eks Tyrkia ja. Eg passer på å handle når dett tilbud her og så holder eg meg for det meste til dei garntypene som ligger midt på treet i pris. Men til kunder så strikker eg av det garnet dei vil ha. Sender du alltid mail til oss som kommenterer? Eg kommenterer bare tilbake på min blogg eg. Men siden du ikkje har same type blogg så veit du det kanskje ikkje. Fortsatt fin fredag

    • strikkehege sier:

     Hei igjen, pleier å sende beskjed om svar ja. Håper det blir automatikk i det snart, slik at de som har kommenter får melding om det, når jeg har svart, slik som jeg får når noen kommenterer.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.