Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Oppsummering så langt i 2020

Kategori: Strikk og lignende | 1 kommentar » - Skrevet lørdag 3. oktober , 2020 kl. 14:32

Hei og god helg til alle dere der ute. Jeg har oppdaget at jeg har en del lesere som ikke skjønner norsk, derfor vil det i tiden fremover også være innlegg på engelsk. Nå er det kanskje slik at de fleste skjønner engelsk så jeg kommer ikke til å skrive hvert enkelt innlegg på begge språk- men det kan være at innholdet kan være ganske likt likevel. Jeg har akkurat postet et innlegg med bilder av noe av det jeg har strikket dette året. Da merker jeg at jeg har jo strikket en del plagg. Noe jeg sikkert ikke er alene om, regner med det er flere av dere også som strikker det ene plagget etter det andre. 

Denne helgen er vi ikke på hytta – litt deilig det også. Det var meldt bare regn på hytta, så da kunne vi like gjerne være hjemme. Her er fotballen i gang på Tv`n og jeg skal snart finne fram strikketøyet. Det er så kos – etterhvert blir det å tenne litt stearinlys. Høsten er også en fin tid. 

Dette settet og den lille shortsen strikket jeg i våres. Min venninne skulle bli farmor for andre gang, og jeg fikk spørsmål om jeg kunne strikke for henne <3

Det måtte jo strikkes til storesøster også, så hun fikk en liten jakke.

 

På starten av året strikket jeg en Nancykofte til meg selv – jakken er strikket i minialpakka fra Sandnesgarn og for en gangs skyld strikket jeg med garn jeg allerede hadde på lager .

Jakken har jeg brukt masse allerede.  Det har også blitt noe «Ingen dikkedarier» gensere. Syns det å strikke fra top og ned er kjempesmart. Da kan man prøve underveis. Den brune varianten er strikket i minialpakka og tynn silk mohair fra Sandnes garn. De andre to er strikket med supesoft fra Holst Dk og i tråd med Kid silk mohair fra drops.

Som dere kanskje har fått med dere har det blitt noen setesdalsgensere også de siste årene, og 2020 var intet unntak.

 

En genser i Fat faerytale

Holmestrangenser i minialpakka

Mariusgenser i merinoull

Rallergenser med liten vri i Yak garn 

Tror kanskje ikke jeg kommer til å fryse på en stund :)

 

Kommentarer

  1. Bente Solskinn sier:

    wow sir æ bare, så fantastisk mye flott du har strikka.
    Pinnan må ha gått ganske jevnt og trutt gjennom året.
    Her i nord dro vi alle 4 på hytta på lørdag i nyyydelig vær. Tidlig kveld dro Vidar og Siri hjem (17 åring med avtale må vite…). Petter og æ blir her til søndag kveld. Og nok en nydelig høstdag i dag, så æ må prøve å få han med på en tur i dag.
    Ha det fint i sør. Kkem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.