Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Liten «dett i nesa» hilsen fra sofaen på Greverud

Kategori: Annet | 6 kommentarer » - Skrevet tirsdag 17. februar , 2015 kl. 15:30

Hei alle sammen, ingen store forandringer her. Formen er fortsatt dårlig, så det har ikke blitt noe strikking idag heller. Håper jeg orker litt senere idag, men er ikke sikker.

Noen småting må jo gjøres, selvom man er syk. Som å handle mat og å lage mat. I dag hadde jeg bestemt med for å kjøpe med ett blad, som en liten trøst. Trenger en liten oppmuntring når man er syk. Hi hi, det ble ikke ett blad, men to. Kjøpte Familien nr 4 og Norsk Ukeblad nr 8. I begge blader var det strikkeoppskrifter, har ikke rukket å bla meg gjennom begge ennå, men har såvidt kikket i Familien. Ikke så mye der jeg kan tenke meg å lage, men neste nummer så faktisk mer interessant ut

IMG_5804

I norsk ukeblad fulgte det med ett eget kryssordhefte, siden jeg ikke løser så mye kryssord, skal jeg gi det til en jeg er veldig glad i .

Når jeg ser forsiden til Familien, får jeg litt «wannabe» Marius følelse. Kanskje bare meg? Men jeg syns det blir for likt Marius. Så ikke så mye inspirasjon å hente fra dette bladet denne gangen.

Fant denne kule koppen på nettet. Må bare dele :)
knitaholic
( med liten skrift står det: «not really, I am on the way to buy more yarn» )

Stemmer riktignok ikke heeeeelt. Er fast bestemt på å «slanke» garnlageret mitt for tiden. Og det er skikkelig vanskelig. Men jeg jobber med saken.

Ønsker dere alle en fin tirsdag, så får jeg fortsette å «kose» meg med kleenex, nesespray og sofaen.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  ❤️❤️❤️

 2. Tonje sier:

  Riktig god bedring Hegemor

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Selvfølgelig må du ha litt trøst når du e syk, og da e lesestoff gode greier. Æ personlig sverge til en stor dose «sykemedisin» (også kaldt smågodt)…. Så må du skyndte dæ å komme i god gammel strikkeform igjen.

  • strikkehege sier:

   Hi hi, tusen takk, Bente :) Har litt av «medisin» også, men smaker så lite…da er det liksom ikke så mye vits, ennå :P

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.