Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Prosjekter ferdigstilles, forhåpentligvis….

Kategori: Annet | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 6. juli , 2016 kl. 21:46

Hei til dere alle, sommeren er her og jeg kjenner det går litt tregere med strikkingen. Hvordan er det med dere, har dere noen prosjekter på gang?

Jeg holder på å lage en modell for Kniplingen, det skal ble en sommergenser, kortermet, i Line fra Sandnes.
IMG_8337
Line er et nydelig garn å strikke med. Det består av bomull, lin og viskose, noe som gjør at plaggene blir lette og behagelige å ha på. Ikke så mye igjen av genseren, så er det å finskrive oppskrift slik at det blir klart til å salg på Kniplingen.

I tillegg holder jeg på med koften, Sagavoll, lang variant. Det tar nok litt tid. Har strikket et godt stykket etter bærestykke, ( strikker ovenfra og ned) , men masse igjen.

Det jeg driver med mest om dagen er å ferdigstille en jakke for en kundene. Jakken er i Silk Mohair og jeg fikk den rett ved raglandsfellingen. Regner med at det ikke tar altfor lang tid. Planen er å bli ferdig med både den og sommergenseren til Kniplingen før jeg skal på ferie. Det er jo fortsatt en stund til, vi drar 31/7.

I dag har jeg vært å hentet min MacBook Pro. Har hatt den i 4 år og den hadde blitt sååå treg. Leverte den på eplehjelp.no på mandag, de anbefalte å bytte harddisk. Syns ikke det var så dyrt. Betalte kr 2090,- og nå er Mac`en raskere enn noen gang, og jeg har Mac som funker nye 4 år, vil jeg tro. Kan virkelig anbefales.

Bilder av ferdigstilte prosjekter kommer snaaart. Håper dere alle nyter sommeren, og at dere får sol og sommertemperaturer der dere er.

Ønsker dere en fortsatt fin uke.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heisan i natta 🌃.
  Gledes til å se topoen din ferdig. Den ser lekker ut 🌞.
  Vi har no tatt sommerferie i høstvær. Regn og atter regn og temperaturen e ingenting å skryte av….. Kjenne æ skulle ønske vi skulle dra på en «ordentlig» ferie. Men hytta får duge. Fint strikkevær om ikke anna.
  Siri var på friluftsskole i går og det va ei drukna katt æ henta. Måtte sprengtørke klær og sko til ny tur i dag. Dem skal overnatte i telt til i mårra, så æ håpe det ikke regne alt for mye der dem e.
  Kanskje æ skal innta horisontalen snart og se om han Ole lukkøye kommer en tur.
  Nattinatt og sove godt💤. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, gooood ferie. Æsj så kjedelig med regn og dårlig vær, særlig for Siri som var på friluftskole, håper det snur snart da. Ikke det store været her i sør heller, men temperaturen er jo ok. Skjønner godt du kan tenke deg å dra på «ordentlig» ferie, men hytta er jo fint det også. Heldigvis har du strikketøyet. Vi skal jo dra, etterhvert, til Spania. Vi drar 31, så om 19 dager er vi nesten der. Flyet går kl 6.30 og lander 10.10.

   Nærmer seg veldig med ferdigstilling av Kniplingens sommergenser. Strikket sammen skuldrene i går, nå skal jeg bare lage en avslutning rundt halsen. Forresten, har kjøpt meg ny kjole. Bilde kommer i neste blogginnlegg. Fortsatt god ferie, sommerklem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.