Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hola , buenos dias

Kategori: Annet | 5 kommentarer » - Skrevet mandag 29. juni , 2015 kl. 12:32

Hei og god mandag fra Spania. De siste dagene har det vært litt vanskelig med nett her nede,så derfor ikke så mye aktivitet på bloggen. Her er det godt og varmt, i går hadde vi den varmeste dagen siden vi kom ned, med 32 grader som makstemperatur. Da er det godt det er ferie, og basseng og strand er like i nærheten. I skrivende stund er det 28 grader. Strikking blir det heller lite av, men det kan jeg sikkert få tatt igjen hjemme. Har jo ingen bestillingsarbeider, så heller ingen tidsfrister.

På lørdag var vi på marked igjen, og selvfølgelig ble det litt mer shopping. Disse markedene er typisk spansk, salgsboder på rekke og rad i en bred lang gate, og det å gå gjennom hele markedet er nesten for mye. Siden det er så varmt er det best å dra dit på morningen, før det blir altfor varmt.
image

image

image
Her ser dere litt av hva jeg kjøpte.
Bukse!

image

Topp!
image
Kjole !
image

I dag har vi vært en tur i byen, planen var å spille minigolf, men det var stengt på mandager. Ruslet derfor en tur langs strandpromenaden i Torreviejs. Bare så vakkert der.

image

image

Ønsker dere alle en super mandag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heisan i varmen.
  Så mye fint du får kjøpt, blir reint misunnelig….
  Ja når det blir så varmt e det godt å bare gjøre nada.
  I dag reise vi, fra kulda til varmen, og det skal bli fantastisk godt. Ei venninne av oss e på samme hotell vi skal på no, og ho sir det e veldig bra. Ingen strikketøy i bagasjen, desverre. Må spare skuldra.
  Du får kose dæ og ha det Superdupert.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei og super god ferie til deg, Bente. Du er vel også i varmen nå? Like greit å la strikketøyet være hjemme, særlig når gradestokken kryper over 30. Håper ferien blir bra og en uke hjemmefra kan gjøre underverk på albuen din. Kose deg maks. Ferieklem fra Spania

 2. Bente Solskinn sier:

  Ikke skuldra , albuen må spares ..

 3. Anne sier:

  Så flotte ting du har kjøpt Hege. Nå begynner ferien våres også nærme seg, gleder meg masse :) Er såå i feriemodus nå :) Håper vi rekker å møtes før det blir vår tur å dra til Spania

  • strikkehege sier:

   Hei, Anne. Skjønner godt det med feriemodus, håper vi rekker å treffes før dere drar. Og tusen takk. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.