Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Spania – Norge, store kontraster

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet onsdag 8. juli , 2015 kl. 18:47

Hei alle sammen, takk for at du tar turen innom bloggen min. Jeg blogger stort sett om strikking, men siden jeg akkurat er ferdig med 3 uker ferie, har det blitt lite blogging. I tillegg har det også blitt lite strikking.

Planene var å både blogge og strikke, men internett i huset vårt virket dårlig og i tillegg var det så varmt at det var stort sett soling og bading som ferien inneholdt.

Jeg «glemte» helt å fortelle at jeg hadde bursdag mens jeg var på ferie. Nærmere bestemt 26. juni. Og jeg fikk sååå fine gaver av mann og barn ( og hund) .
Av «barna» og hunden fikk jeg Victoria Secret Bodylotion, fransk manikyrsett og gavekort på Kniplingen garn & broderi. Tror jeg må ta en tur til Line i morgen. Fikk også beskjed om at det var en gave til, men den skulle jeg få når jeg kom hjem. Gjett om jeg ble nysgjerrig på hva det kunne være.

Vi kom hjem sent i går kveld, reiste fra 33,3 grader i Spania
IMG_6788 IMG_6743

IMG_0746IMG_0747

Kom hjem til 14 grader og regn.IMG_6792

En stor kontrast må jeg si, men også litt deilig. Fint å kunne «snu seg rundt» uten at svetten siler. Dagen i dag har gått med til utpakking, innkjøp av mat og å komme i orden igjen hjemme etter 22 dager borte.

Kanskje du har ferie akkurat nå? Eller akkurat har startet på et nytt strikkeprosjekt? Legg gjerne igjen en kommentar her på bloggen.

Gaven fikk jeg i stad, og gjett om jeg ble glad. Syns bare vasene fra Kähler er så fine, og har gått og «siklet» på de ganske lenge. Og hva fikk jeg? En Kählervase i hvitt med rosa striper.

Se her !

IMG_6794

Måtte jo bare kjøpe noen fine blomster å fylle den fine vasen med, jeg er veldig glad i Peoner.
IMG_6800 IMG_6799

Her er det jeg fikk av min kjære mann. Kjøpt på Zenia Boulevard på selve dagen :)

IMG_0297

IMG_0295

IMG_0294

IMG_0291

IMG_0290

Dagen ble ellers feiret på stranden med soling og bading og restaurantbesøk på kvelden. Det var koselig.

Har jo en del andre prosjekter på gang akkurat nå, men har litt lyst til å strikke en «free people» genser. Kanskje bruke gavekortet på noe garn til en slik genser. Kan hende jeg også har noe garn liggende som også kan brukes.

Ønsker dere en god onsdag, skal holde dere oppdatert med hensyn til gavekortet.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Det er så bra at du koste deg i Spania <3 Mange fine ting og fine bilder! love you

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Lånte noen av bildene du har tatt jeg , hi hi. Håper det er greit. Love u <3

 2. HL sier:

  Så flotte gaver til en flott dame! Jeg er glad ferien ble bra, og at dere fikk kvalitetstid sammen! Strikking har du hele høsten til :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Wow så fine gava. Heldige du. Og nydelige blomster i vasen.
  Å komme hjem fra Syden til Norge kan være en prøvelse ja. Vi kom fra 29 til 8 iskalde grader. Men i dag e det litt bedre temperatur.
  Va i Tromsø i går og handla litt mere ting og tang til hytta, så helga blir tilbringe der. Fikse og ordne litt og gjøre det mere «oss». Kanskje vi får prøvd båten og….
  Du får no bare kose dæ, og bli avklimatisert som best du kan.
  Klem og klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, veldig fornøyd med alle gavene. Måtte avklimatiseres vi også, men ikke like mye som dere. Vi ankom Rygge 23.30 i 14 grader og regn. I dag har det faktisk nesten ikke regnet, og temperatur over 20 grader utpå dagen. Så deilig med hytta, godt å komme seg bort fra hverdagen inni mellom. Sikkert moro å skulle gjøre den til deres. Vi får håpe på mer sommervær begge to. Håper albuen har blitt bedre. Kose deg videre, og ha en fortsatt fin kveld. klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.