Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God sommer!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 31. juli , 2020 kl. 07:42

Hei alle sammen! Snart er det ferietid for oss.  Vi skulle jo egentlig til huset i Spania, men i disse coronatider bli jo ikke det noe av. Spania ble riktignok farget «grønt» for drøye 14 dager siden, og det skal innrømmes at vi vurderte å dra nedover. Sjekket til og med priser, og det var ikke dyrt. Men etter å ha tenkt oss godt om ble vi enige om at Norgesferie er det tryggeste i  år. Veldig glad for den beslutningen da Spania ble «rødt» igjen på fredag. Det har jo selvfølgelig blitt strikket litt siden sist.  Jeg har også påtatt meg en monteringsjobb, phu…det er virkelig mye jobb. På jakken skulle knappestolpene strikkes oppover, det er ikke min favoritt. Jeg liker å strikket opp masker og strikke knappestolpene på «tvers».  Her ser det litt «underveisbilder»så får vi håpe oppdragsgiver er fornøyd.

Som sagt er det snart ferietid. Vi skal først en tur på hytta – så en biltur – deretter hytta igjen . Planen er bl. a  å besøke Sandnes garn og Vikinggarn i Oltedal. Strikker for tiden på Runddans til Kristin Wiola, strikker begge ermer på en gang med teknikken Magic loop. 10 nøster er MYE å holde styr på.

 

Har såvidt startet på enda et prosjekt.  Trenger noe enklere i bilen. Planen er å strikker en «rallargenser» til meg selv. Har for en liten stund siden kjøpt garn på Motepinnen. Detter er gran fra Yak okse og produsenten er Cewec. 190  m på 25  gram , kabelspunnet. Det er bare så mykt og godt. Her ser dere garnet.

Flere blogginnlegg kommer …..

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.