Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Garnmekka!!!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 30. august , 2020 kl. 22:06

På veien (eller hverfall nesten) fra Stavanger mot Mandal  ligger Oltedal. Der er det  2 garnutsalg.  Lafthuset, Vikingarn sitt fabrikkutsalg og Spinneriet ( med garn fra Høy.no). Torsdag 13 august dro vi  først til Lafthuset og shopping ble det. Garn til 2 Mariusgensere i merinoull ble handlet. En ene skulle gis bort til en venninne som fylte 50 år drøye to uker etter. Så har var det bare å strikke i vei. Bursdagen var i går og gaven ble ferdig og gitt🧶.

Fineste Cathrine i ny genser

Heldigvis passet den💕

 Deretter var vi innom Spinneriet, og her kunne jeg helt klart handlet masse mye mer. Men fornuften «tok» meg, så det ble tre pakker med 20 nøster i hver…

Dale babyull

Alpakka

«

Merinoull

 

Ikke at jeg trengte så mye mer garn, men …alltid kjekt å ha.

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  mårn mårn 🌞 (her har vi 1 – en – plussgrad no på mårran). Må si du har selvkontroll, bare bittelitt garn….. Mariusgenseren blei kjempefin og det ser ut som den passer perfekt.
  Æ «jobbe og slit» med et teppe til Petter. Det e 200 m pinne fire og bruke freestyle, cortina og dobbel tynn ull. Og det e TUNGT. 80 cm langt no og det skal bli over 2 meter. Hjelp!
  Ha en flott dag
  Klem fra nord

  • strikkehege sier:

   Hei Bente . Så koselig å høre fra deg. 1! grad, det var kjølig ja. Litt varmere her sørpå. Teppeprosjektet ditt var ikke småtteri, men høy kar trenger stort teppe, ser den. Måtte hatt flere prosjekt ved siden av skulle jeg strikket noe sånt, men det har kanskje du også? Kos deg med teppestrikk, klem fra sør☀️🥰

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.