Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Innkjøpsmesse, masse nyheter, gled dere !

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 31. januar , 2017 kl. 21:09

Hei og god tirsdag til dere alle. Er en stund siden sist, og litt har jo skjedd her den siste tiden.

Mulig det blir en stor forandring om ikke så lenge, men siden ting ikke er 100 % må jeg avvente litt før jeg eventuelt deler med dere.

Noe som ikke er nytt er at jeg strikker og strikker og strikker. Hva skulle vi gjort uten garn og strikkepinner? Siden forrige innlegg har jeg strikket en mariusgenser i rundstrikk. Dette var bestillingsstrikk, strikket i Alpakka fra Sandnes og selvfølgelig fra Kniplingen på Kolbotn.

Genseren er overlevert og jeg håper mottaker er fornøyd.

Som dere kanskje husker strikket jeg en lue som jeg la ut bilde av i forrige innlegg, vil bare dele et bilde til. Her er lua i bruk og se så søt Hanna er. Hun er jo bare skjønn :)

Nå strikker jeg på litt babytøy, også bestilling. Dette skal bli en liten genser , str 6 mnd. Skal også strikke en kortbukse til samt en liten lue. Strikker etter en oppskrift fra Pt design i Tynn merino fra Sandnes, begge fra Kniplingen.

Tror det blir bra, men litt mye «pusling» på genseren. Blir jo fort det når det strikkes mønster med 3 tråder og det skal strikkes en del frem og tilbake. Har valgt å «dra» tråden med meg en del, slik at det ikke blir så mange tråder ( det blir nok likevel) å feste, men mest for at det skal bli best mulig resultat. Holder også på med et par sokker , de strikker jeg i et garn som heter Trinidad fra Cewec i vakre farger. Strikker på pinne tynne pinner så det går ikke så fort. Bilde kommer etterhvert.

Denne derimot gikk veldig fort, denne strikket jeg på fredag. Lua er strikket i Chuncky Wool fra Knit At Home på pinnestørrelse 20!

Som det kommer frem i overskriften på dette innlegget har jeg vært med på innkjøpsmesse med Line som eier Kniplingen. Det er bare så morsomt å være med på det, der får man sett alle nyheter, bli kjent med leverandører og hente masse ny inspirasjon.

Og dere kan glede dere, det kommer masse nytt fremover. Nye farger i garn vi har fra før og noen nye garntyper. Garnet som jeg har brukt til lua med tykke pinner kommer nå i mange farger og butikken har bestillt masse. Her kommer en liten bildeserie med en del av det som er på vei inn til Kniplingen.


Dette er fargene som Chunky Wool kommer i , som dere ser kan man gjøre mer enn å strikke med det. Det er jo dekorativt i seg selv syns nå jeg. Fra før finnes det i hvitt, grått og beige!


Nye farger i Baby Panda fra Rauma !


Nye farger i Puno , også fra Rauma.


Nye farger i Silk Mohair fra Sandnes Garn


Nytt garn: Tynn silk Mohair fra Sandnes Garn


Tynn Line også helt nytt, kommer i flere vakre farger. Fantastisk garn til lette sommerklær.

Masse nye design var det også, og inntrykkene mange etter en hel dag på messa. Syns denne her var spesielt fin. Den kommer dessverre ikke helt til sin rett uten å se den «live».

Den bare MÅ jeg strikke snart :)

I tillegg var jeg så heldig å få kjøpt meg en ny veske. Den er selvfølgelig allerede i bruk.

Kanskje det var flere av dere som også var på messa?

Nå er det å kose seg med strikketøyet resten av kvelden, ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

Annonser

Kommentarer

  1. evelin sier:

    så flink du er :D

    • strikkehege sier:

      Hei Evelin, så koselig at du har vært innom bloggen min. Og tusen takk :) Likte den rosa puffen din :) Ønsker deg en fin dag.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.