Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Kurs, strikk og nytt garn i butikken

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 7. februar , 2017 kl. 09:27

Hei og god tirsdag til dere alle.

Jeg skrev i forrige innlegg om innkjøpsmessen på Lillestrøm og nå har en del av garnet kommet i butikken. Og så mye fint! Puno, Alpaca Silk, babypanda, Pandora, Sumatra, Petunia med nye nydelig farger, samt oppskrifter som også er nye. I tillegg masse fra Sandnes Garn. Den boblegenseren fra Rauma skal nå jeg strikke. Anbefaler alle en tur innom Kniplingen for å se alt det fine garnet «live».

Vi har i tillegg håndfarget garn fra The Happy Little Dyepot. Garnet finnes i ulike kvaliteter, og er fantastisk vakre. Noe som er veldig fint er å bruke det flerfargete garn som «mønstergarn» i f.eks kofter. Det blir bare så vakkert.

Til jul strikket jeg en flettegenser til Kristine. Den lagde jeg også oppskrift til. En av Kniplingens gode kunder strikket også den til sin datter. Mor og datter var innom butikken for noen dager siden, så utrolig morsomt å se hvor fin hun ble med genseren. Mor valgte å strikke den i et annet garn, så den ikke ble så tykk. De valgte i samråd med oss Børstet Alpakka fra Sandnes.

Vil avslutningsvis fortelle at det blir strikkekurs på Kniplingen torsdag 16. februar kl 17 – 20. Ta kontakt her eller direkte til Kniplingen (på facebook eller mail post@kniplingen.no) dersom du er interessert. Fortsatt er det plasser igjen :) Ønsker dere alle en strikkelig fin tirsdag

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan fra 16 kalde grader men strålende Solskinn ☀
  Så i ditt forrige innlegg alt det flotte fra messa. Skulle gjerne vært på ei….. Har vært å kikka litt i de lokale butikkan og det e fantastisk mye flotte farga no. Det klør i fingran…..Men så va det garnlageret da. Kanskje selge unna litt.
  Nydelig i grått og gensern din. Må være artig å se andre strikke ditt design. Her strikkes det på tunika til mæ og genser til Vidar.
  Klem fra nord 💗

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg. Det er noe med bloggnorge som ikke funker, fant denne kommentaren i kastede elementer. Der var det også flere, må sende en Mail om det snart. Messe var bare så moro, heldig er jeg som bor så sentralt og får være med på det. Her har det blitt litt vinter, minus 6 og bittelitt snø. Svarer på de andre kommentarene også, veldig snart. Men først middag. Stor klem fra sør💕

 2. Helena Sandegren sier:

  Kommer kommentaren frem når jeg nå skriver?
  Meldte meg på strikkekursen du skrev om til Kniplingens fb-side, Kommer du at være på kursen?
  Mye fint du strikker, sover du aldri?

  • strikkehege sier:

   Hei, så fint du kommer på strikkekurs. Jeg kommer til å være på kurslærer. Vet det har vært noe » krøll» med kommentarer fra min lesere som har gjort at de har lagt seg et annet sted. Men denne så jeg hvertfall😀. Er litt strikkoman, men joda sover litt innimellom😜

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.