Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nancykjole – ferdig!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 24. februar , 2017 kl. 19:49

Hei og god fredag til dere alle. her har det gått i ett den siste tiden. Jobber for tiden i garnbutikken, Kniplingen, hver dag. I tillegg har jeg Pilatestimene, så det er «full rulle». Selvom det er hektisk får jeg alltid tid til litt strikk, men det blir selvsagt ikke like mye som før.

Jeg strikker ( fortsatt ) på «ventetid», og jobber med ermene.
            

Torsdag for en drøy uke siden hadde jeg kurs, det var 6 deltakere. Med litt ulikt utgangspunkt for deltagerne ble undervisningen tilpasset de forskjellig nivåene. Jeg syns alle fikk det til og læringskurven var bratt. Fikk inntrykk av at alle var veldig fornøyde og de fleste var veldig interessert i flere kurs. Det er så morsomt å holde kurs, komme i kontakt med så masse fine mennesker. Gleder meg allerede til neste.

Ved siden av «ventetid» holder jeg også på med andre prosjekter. Her er jeg såvidt i gang med en liten kjole.

Strikker den i det fantastiske garnet Alpakka Silke fra Sandnes.

Kjolen er strikket i str 2 år, og jeg gleder meg til å gi den til mottaker.
                   

 

Nå gjenstår det bare å dampe kjolen, da blir den litt jevnere i strikken. Garn og oppskrift selvfølgelig fra Kniplingen.

Jeg såvidt i gang med et par votter som strikkes på bestilling. Håper mottaker blir fornøyd. Bilde kommer senere.

Håper dere alle koser dere denne fredag med eller uten strikketøy, her blir det strikk og kos resten av kvelden.
Nyt kvelden og helgen :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.