Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Holmestrandgenseren av pinnene

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 30. juli , 2020 kl. 20:19

Hei, jammen er det lenge siden sist jeg blogget.  Håper alle har hatt en fin sommer så langt – vi har hatt mange fine helger på hytta, som ligger i Holmestrand.  Ganske mye fint vær også – så vi klager ikke.

Her har vi hatt besøk av gode venner, badet og kost oss.

Litt før sommeren gikk vi til innkjøp av elsykler. Det er noe jeg virkelig kan anbefale. På en elsykkel kan du trene akkurat så mye du vil, og for at sykkelen skal gå fremover må det «tråkkes». Har inntrykk av at noen tror det er som en moped, det stemmer ikke. 

                                             

Syklene har vært brukt en del, både hjemme og på hytta. Turer til bl.a Katten og Hvervenbukta hjemme og til Sande og Holmestrand på hytta.

 Når vi er på hytta er det fort gjort å gå innom  Motepinnen i Langgata når vi er inne i byen – og der er det stadig vekk noe nytt jeg «trenger». Har siden siste strikket Holmestrand genseren, montering gjenstår da. Men det blir først etter ferien, tror jeg. Oppskrift og garn kommer selvsagt fra derfra. Genseren er strikker i minialpakka fra Sandnes Garn og er til Knut.

Nytt bilde kommer når jeg (endelig) har montert det :)

 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei og god sommer.
  Du e bra produktiv du Hege. Synes du e så flink med mønsterstrikk og montering av kofter – æ blir imponert.
  Her i nord har vi hatt nydelig vær ei stund no, og vi pusse og male både på hytta og hjemme. Vidar har si siste ferieuke no, og heldigvis e det ikke lenge til skolestart….. Siri fikk ikke sommerjobb, så ho treng å komme inn i god rutine igjen
  Æ strikke no litt innimellom, selvfølgelig.
  Ha det fortsatt fint. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Tusen takk, må strikke litt. Du er nå ganske så produktiv du også😊. Så herlig med finvær, nydelig vær her også nå. Er akkurat Nå i bilen på vei til hytta. Tre ukers ferie, det blir deilig det. Klem fra sør🥰

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.