Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Halvveis i uka, god onsdag til dere alle !

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 28. mai , 2014 kl. 08:08

Da var de onsdag og været viser seg fra sin beste side. Temperaturen derimot er ikke så mye å skryte av. Bare 7 grader når jeg stod opp kl 7.15. Da blir det Acnegenser og olabukse, hvertfall nå på morningen. Kanskje noe lettere etterpå :)

Nå strikker jeg på Acnegenser til min frisør og har kommet godt igang. Har strikket bolen opp til under ermene, så nå ligger den på «vent». Har såvidt startet på ermene som jeg strikker med «magic loop». Syns det gir best resultat. Da blir ermene helt like :)

bilde-21

bilde-22

For første gang skal jeg en tur på strikkekafe i dag. Det blir litt spennende. Har ikke tid til å bli så lenge, men håper på en hyggelig time med andre strikkeglade. Strikkekafeen er hos Line på Kniplingen. Passet jo bra, fikk melding fra Line igår om at mitt hvite drops merino extra fine garn har kommet. Så da skal jeg hente det i samme slengen:)
Hi hi, har jo nestene ikke noe garn her hjemme :D

Ha en strålede dag :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.