Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God mandag og en takk til dere som er innom bloggen :)

Kategori: Strikk og lignende | 9 kommentarer » - Skrevet mandag 16. november , 2015 kl. 12:07

Hei alle sammen. Vil starte med å takke dere som tar turen innom og leser bloggen min. Håper den kan være til glede og forhåpentligvis inspirasjon. Jeg ligger fortsatt på 1.plass på topplisten på bloggnorge, og det takket være dere. Har ligget her en gooood stund nå, og håper dere fortsetter å turen innom. Veldig morsomt og inspirerende og være nummer 1 :) Tusen, tusen takk :)

Som sikkert alle dere andre blir det ryddet og ordnet litt i huset inni mellom all strikking. Måtte le litt her forrige dagen, da jeg føk rundt med støvsugeren. Plutselig hadde jeg noe på foten…Hi hi hi, man holder kanskje på med en del garn når man plutselig har en slik rundt foten?
IMG_7393

På fredag var jeg på Di Derre konsert, på Kolben, med gode venner, deretter var vi og spise på Tårnhuset restaurant. Begge steder på Kolbotn. Det var kjempebra konsert og middag etterpå med gode venner var virkelig «prikken over i´en».

IMG_7397

Ellers går det i vottestrikk om dagen, andre tirsdag i desember skal det være julemarked på aktivitetssenteret på Tårnåsen. Blir spennende å se om jeg får solgt noen der. De som ikke blir solgt har jeg også planer for….

IMG_0766
Her er de ferdig tovede!

IMG_0763
De som ikke er tovet enda!

IMG_0767
Og alle sammen :)

Hva har dere på pinnene i dag?

Vi har kommet til midten av november, og vel så det. Til nå har det vært veldig fint vær og stort sett veldig mildt til årstiden å være. Men i dag kom det faktisk litt snø her på Greverud.

Den ble dessverre ikke liggende mange timene, nå regner det og ikke noe hvitt igjen. Fikk tatt ett bilde da, før det forsvant.

IMG_0762

Ellers er ikke i formen så bra idag, har vært uvel hele helgen. Måtte derfor avlyse Pilatestimen i formiddag, forhåpentligvis blir den bedre utover dagen slik at jeg orker å ha timen i kveld.

Krysser fingrene for det.

Ønsker dere en fortsatt fin mandag og start på uken.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei og god mandag. Vel fortjent med øverste plassering. Alltid koselig å titte innom bloggen din.
  Spennanes med marked og se om det blir no salg. Men regne med at flotte tovavotta e populært. Her nord e det skikkelig in med hjemmestrikka.
  Ingen snø i sikte hos oss heller. Men gradestokken vise 7 minus, så sånn sett e det vinterlig.
  Her har Siri og Vidar vært i dårlig form. Siri i hele 6 daga. Men i dag e ho på skolen, og det e ho kjempeglad for. Ei jente som trives med skole. Håpe du pigge opp litt i form. Kjedelig å være pusk….
  Strikke på adventskalendera til ongan. Skal starte på luke 9. Meeen….lure mæ, æ frista ho mamma med kalenderstrikk så ho tar fra 13 og ut. Kanskje æ får tid å starte på en til Vidar.
  Kos og klem fra nord

  • strikkehege sier:

   Hei, «raska» og tusen takk. Alltid så koselig å høre fra deg.
   Minus 7 , ja det var kjølig. Skulle ønske det var like kjølig her, da hadde det blitt hvitt😊. Uff, dårlig så lenge, ja det er kjedelig. Regner med at dette er veldig forbigående. Hva feilte det Siri og Vidar?

   Så bra at du får hjelp med kalenderstrikken, det var jo kjempelurt.

   Klemmer fra sør😀

 2. Bente sier:

  Hei! Fin blogg du har 😊 Det går i Marius votter her og. Men eg veit ikkje om eg er fornøyd med å bruke fritidsgarn som det står i oppskrifta. Synest at mønsteret blir litt borte å går i einan. Kva garn har du brukt? Dine virka mykje klarare og reinare i mønsteret 😊

 3. Bente sier:

  Hei! Kikka litt mer i bloggen din å fant selve innlegget med Marius vottene. Ser at du bruker både fritidsgarn og pt3 😊 Fikk eit tips der da siden eg strikker veldig fast 😉 skal nok prøve pinne nr 7 eg og 😊

  • strikkehege sier:

   Hei og tusen takk. Så koselig at du fant veien innom bloggen min. De første vottene jeg strikket ( de er blå ) tovet jeg slik det står i oppskriften. ( normalvask 40 grader med ett mellomstort håndkle) De ble VELDIG små og VELDIG tovet. La de straks i en bøtte med vann og masse balsam og etter en del strekking og «tøying» ble de ok. Der syns jeg også at mønsteret ikke kom så godt frem. Nå tover jeg på 40 grader finvask når jeg vil ha de litt små ( barn/damestr) og 30 grader finvask når jeg vil ha de litt større. Har med ett håndhånkle da og tover 2 par votter om gangen. Men det er dette som gjelder min vaskemaskin. Vet at det toves forskjellig fra maskin til maskin. Man kan nesten kalle det risikosport :). Har også hørt om de som tover i tørketrommel, men det har ikke jeg prøvd.
   Håper du får det til og at du blir fornøyd med resultatet. Syns også at jo større kontrast jeg har mellom bunnfarge og mønsterfarge jo mer tydelig blir mønster. Lykke til :) Ønsker deg en fin tirsdag. :)

 4. Bente sier:

  Hei! Takk for svar! Tova mine på nromalprogram 40 grader, men skal prøve å kjøre de på finvask som er 20 min kortere neste gang. Satser på et bedre resultat neste runde 😄
  Fin tirsdag til deg!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.