Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Da var det fredag og nok en uke har gått!

Kategori: Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet fredag 23. mai , 2014 kl. 17:40

Da var det fredag og sommeren har kommet til Greverud. Har vært noen fantastiske dager med varmegrader langt over hva som er vanlig. AKkurat nå regner det litt, og temperaturen har sunket til 18,5. Tidligere i dag målte den 27 grader. Det er deilig og varmt. Litt varm å strikke i ull, men det er jo lov å bare nyte været også.

Siden jeg ble ferdig med «Acnegenseren» i går måtte jeg jo sette igang med ett nytt prosjekt. Har nå startet på en jakke til meg selv. Den strikker jeg i Drops Delight og Drops Kid Silk. Litt her og der strikker jeg inn en tråd med paljetter. Bare digger «bling bling» . Tipset fikk jeg hos Line på Kniplingen, der hennes mor hadde på seg en lekker jakke. Oppskriften er hentet fra Drops heftenr 155.

Har ikke kommet så langt ennå, men tar vel ikke så veldig lang tid å strikke denne jakken vil jeg tro.

bilde-20

Ellers er jeg på jakt etter oppskrift på strikkepung. Dere vet sånn med påsydd «knepplås» har så lyst å prøve å å lage slike :) Hadde vært en fin måte å bruke restegarnet på . Hvis noe har oppskrift så vil jeg gjerne høre fra dere.

Ha en strålende fredag :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så fint innlegg, og stilig med paljetter. Flink du <3

 2. Linda sier:

  Hei! Så mykje flott du strikkar! Eg har planar om å strikke Acnegenseren i Brushed Alpaca Silk. Har du anelse om eg må legge opp litt fleire masker då i fht det som står i oppskrifta? Syns det virkar som litt tynnare garn enn Fairytale.

  • strikkehege sier:

   Hei Linda :)
   Tusen takk :)
   Jeg har fulgt akkurat samme oppskrift med Drops Alpacka Silk Brushed, som originaloppskrift :) Det har funket helt supert :)

 3. strikkehege sier:

  Tusen takk, Kristine <3

 4. Anne sier:

  Så fine farger på denne jakken. Den vil jeg også strikke :)

 5. Anne sier:

  Har ikke kjøpt garn ennå. Må bare bli ferdig med hull/rillegensern først. Gleder meg til det…

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.