Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Da var «Acnegenser» nr 3 ferdig :)

Kategori: Strikk og lignende | 13 kommentarer » - Skrevet torsdag 22. mai , 2014 kl. 19:37

Denne gangen har jeg strikket «Acnegenser» til min venninne, Bente. Den er strikket i størrelse M i Drops Alpace Silk Brushed. Jeg brukte 3 av hver farve, altså 6 nøster totalt. Bente ble veldig fornøyd :)

bilde 1
Strikking i sola kan bl ganske varmt.
bilde 5
Måtte ha noen pauser innimellom ;)
bilde 3
Snart ferdig :) Bare vrangbord i halsen igjen.
bilde 2
Ferdig :)
bilde 1
Merkelappen «min» måtte jo sys på.
bilde 3
Bente fornøyd i ny genser. Hun ønsker seg allerde en til :)

Har garn til enda en slik genser liggende. Den også i Drops garn. Fraver offwhite og koral. Vurderer om jeg skal strikke den litt tykkere og prøve med dbl tråd. Alt garnet som er brukt er kjøpt hos Line på Kniplingen på Kolbotn. Siden hun er tom for de to siste farvene, må jeg vel starte på noe annet. Har jo en del garn liggende :)

Tror jeg skal starte på en jakke til meg selv. Skal strikke i Drops Delight blandet med drops Kid Silk og Bling effektråd ( med paljetter ) litt her og der.

Annonser

Kommentarer

 1. Karjola sier:

  Den ble veldig fin. Nydelige farger.

 2. Kristine sier:

  Den ble kjempefin. Du er så snill og så flink <3

 3. Lene sier:

  Nydelig genser og kjempe flott blogg! :-) Jeg har akkurat bestilt dette garnet fra Drops og venter spent :-) er litt nysgjerrig på om du brukte madkeantallet for str M og hvilket pinne nr du brukte? Dette garnet er vel tynnere enn fearytale? Slik at msn kanskje må øke ant masker for å få en str M ?

  • strikkehege sier:

   Tusen takk Lene :)
   Jeg strikker litt stramt så jeg har på alle genserne jeg har strikket brukt pinnenr 6 og 7. Har strikket i Faerytale og Suri også.
   Har fulgt oppskrift ellers, både med maskeantall og cm . Alle har passet helt supert :)
   Håper det var til hjelp. Du burde glede deg. Det er nyyyydelig garn og genserne blir florlette sommergensere. Lykke til . Send gjerne bilder underveis.

   • Lene sier:

    Tusen takk for kjapt svar :-) Jeg strikker også veldig stramt, så da må jeg kanskje gjøre som deg eller velge oppskrift L og pinne 5 og 6. Får se når jeg får garnet! Gleder meg masse, er så spent men ser at du med flere er så fornøyd med garnet så da føler jeg meg trygg på at dette blir bra!! :-)

    • strikkehege sier:

     Bare hyggelig Lene:). Det blir sikkert veldig bra. Jeg gikk opp en pinnestr . Så strikket med pinne 6 og 7:) . Lykke til

 4. strikkehege sier:

  Tusen takk , Kristine :) Du vakre <3

 5. Bente sier:

  Genseren er så fin og er allerede i bruk.

 6. strikkehege sier:

  Så bra Bente. Husk , ikke vaske hvis ikke flekker. Holder å lufte den :) Alpaca er selvrensende :)

 7. Anne sier:

  Bente ser veldig fornøyd ut og så flotte farger på genseren. Du er flink Hege

 8. strikkehege sier:

  Tusen takk Anne. Ja hun var veldig fornøyd. Hvordan går det med strikkingen din ? Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.