Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Status chenillegarn – Update chenilleyarn

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 1. februar , 2019 kl. 11:34

Da er jeg såvidt i gang med prosjektet i chenillegarnet.  Og jeg må si, «so far so good».  Var veldig usikker på hvilken pinnestørrelse jeg skulle velge, men endte opp med nr 5,5. Maskene blir fine og tette , det er et ganske tykt garn, og det er så mykt og godt. Tror dette blir veldig bra. Planen er at det skal bli en vid genser , sånn passe lang og med smale ermer. Noe oppskrift har jeg ikke, så den blir til underveis.  Hva jeg gjør med halsen vet jeg ikke- enten blir det v-hals eller en litt stor høy hals. 

I have just started knitting on my new projeckt with the new yarn , and so far, so good. I was very unsure of wich needlesize I was going to use, but chose no 5,5. The stiches is nice and tight since the yarn is quite thick, and it is really soft. My plan is to knit a loose sweater with narrow arms. Since I don`t have any pattern I am making it while I am knitting. I still don`t know if I am going to knit a v- neck og a high loose neck.

God fredag fra meg i snøværet!

From snowy Norway, happy friday!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Ser lekkert ut det du har strikka. Trur faktisk æ enda har en jakke æ strikka i et sånt type garn på 80-tallet. I orange og lilla trur æ. Må se om æ finn den.
  Spent å se fortsettelsen på gensern.
  Godhelgeklem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg. Garnet er kjempefint, tror det blir kanonbra. Hihi, det dette er retro, det er mye som kommer tilbake😀. Husker mohairstrikk også fra 80-tallet😀. Stor klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.