Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Chenille- New yarn/Nytt garn!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 29. januar , 2019 kl. 21:41

Hei og god uke til dere. For en liten stund siden, 29.12 bestilte jeg chenillegarn på AliExpress. Har en stund «sikla» på slike gensere i butikker, men da jeg tilfeldigvis kom over dette garnet til en rimelig penge, tenkte jeg hvorfor ikke strikke en selv? Det man bør vite før man bestiller fra AliExpress er at det kan ta lang tid før du får varene. Ikke så rart, det er jo stort sett fraktfritt eller veldig billig frakt. Jeg har bestilt derfra før og har tilgode å ikke være fornøyd. På AliExpress er det mange forskjellige leverandører, men jeg har alltid fått det jeg har bestilt og kvalitet har vært som forventet. Garnet kjennes veldig mykt og deilig ut, er spent på hvordan det oppfører seg på pinnene. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å strikke med store pinner ( nr 6 -7) , men vurdere nå å kanskje strikke på 4 – 5. Tror det kan være lurt at maskene ikke blir for store, heller litt mindre og faste. Noen av dere som har testet slikt  garn?

 

Hi and happy weekend to you. A little while ago, 29th og december I ordered som chenilleyarn on AliExpress. For a while I have wanted to buy me a sweater in this type of yarn, so I had to buy it when I found it on AliExpress at a reasonable price. Why not knit it my self?  Important to know when you are ordreing from AliExpress is that it may go a while before you recieve the items. At least to Norway. I find it resonable because shipping i t free or very cheap. I have several times ordered from AliEpress and have always been satified.  AliExpress is many different suppliers but the quality and colours has alwas been as ecpected. The yarn feels really soft and cosy and I really wonder how it is to knit. My plan was in the start t knit with thick needles, but now I think I maybe will knit with thinner needles. I think the result will be better with smaller and more thight stiches. Have anyone of you tried this type of yarn?

Jippi, og i dag kom garnet. Heldigvis «levert» på døra, dvs. stappet ned i postkassen . Godt gjort av «postmann Pat» . Kan vel si at postkassa ikke gikk helt igjen :). 

Yay, today I got my yarn. Luckily for med «delivered» on the door, meaning stuffed into the mailbox. Well done by «Postman Pat». The lid was not completely closed :) .

Fargen er blå.

The colour is blue.

Jeg kommer tilbake til dere med bilder og hvordan garnet er å strikke med når jeg har kommet igang. God uke!

I will let you know how this yarn is regarding knitting and show you pictures when I have started . Happy week!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia.
  Så spennanes med nytt garn. Enig i at sånne chenilleplagg ser deilige ut. Kjente æ blei frista no…..
  Spent å se ka du tenke å kreere.
  Ha ei fin uke. Klem

  • strikkehege sier:

   Heisann fra vinterlige sør. Koselig å høre fra deg. Ja , det garnet er jeg veldig spent på. Blir vel å begynne på det snart. Holder deg oppdatert her på bloggen om hvordan det går. Forsatt fin uke til deg, Bente. Klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.