Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig med «Ingen Dikkedarier» Cardingan – Finished with my «Ingen Dikkedarier» Cardigan

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 27. januar , 2019 kl. 11:27

REKLAME

Jaaa! Jeg er ferdig med min nye cardigan. Tusen takk til Rito Hobby ritohobby.no/6-garn for det nydelig garnet dere sponset meg med. Garnet jakken er strikket med er Drops Sky, et ganske nytt alpakkagarn . Jeg brukte 8 nøster i str S.Det har et tubelignende struktur og kan minne om Hexa bare litt tynnere. 190 meter på 50 gram, strikkefasthet 21 m =10 cm pinnenr 4.  Perfekt til ID Cardiganen. Jeg strikket på pinne nr 4,5.

Kan virkelig anbefale denne garnbutikken. Godt utvalg, rimelige priser og rask levering. I tillegg har de stadig vekk salg, og akkurat nå er det veldig god pris på Knit Pro symfonisett. https://ritohobby.no/rundpinnesett/4883-knitpro-symfonie-utskiftbare-rundpinnesett-bjork-60-80-100-cm-35-8-mm-8-storrelser-8904086201974.html

YES! I am finished with med new cardigan. Thank you Rito hobby https://ritohobby.no/6-garn for providing me with yarn. This jacket is knitted in Drops Sky, a quit new alpaca yarn. I used 8 balls of yarn. The structur is complex tube-like witch makes it lightweight and breathable. 190 meters in 50 gr, knitting tension 21 sts make 10cm with 4 mm needle . Perfekt for this pattern, I made it with 4,5 mm.

I can really recommend this shop. Good selection, good prices and fast delivery. And they often have sale, just now you can do a bargain on knittingneedles from Knit Pro . https://ritohobby.no/rundpinnesett/4883-knitpro-symfonie-utskiftbare-rundpinnesett-bjork-60-80-100-cm-35-8-mm-8-storrelser-8904086201974.html

Nå blir det fullt fokus på Cortinajakken til Knut, og litt annen strikk inni mellom. Minus 6 grader, snø og vind ute, masse sport på TV og strikketøy. En perfekt søndag syns jeg. Finalen i håndball VM for herrer blir høydepunktet . Tvi tvi – vi satser på GULL!

I am going to focus on the Cortinajacket for Knut, and little knitting on other projeckts. Minus 6 degrees celcius, it`s snowing outside, lots of sport at the telly and knitting. Perfect sunday for me. The final in handball world championship is the highlight. Good luck- we are going for GOLD! 

God søndag :)

Happy sunday :)

 

Annonser

Kommentarer

 1. Unni Hølbakken sier:

  Hei! Så flott cardigan! Kunne godt tenke meg å strikke den. Kan jeg spørre hvor mange nøster du brukte?

  • strikkehege sier:

   Hei Unni, så koselig at du tok turen innom. Jeg brukte 8 nøster i str S :) Fortsatt god søndag :)

 2. Bente Solskinn sier:

  Heia på du.
  Så lekker den blei. Nydelig farge. Har ikke prøvd Skygarnet, men en dag blir det min tur. Fasongen på ID cardigan ê superfin, blir nok flere på mæ av den etterhvert.
  Lykke til med Knut sin jakke.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei, og tusen takk. Sponsor er også fornøyd. :) Skal se om det ikke blir flere av denne cardiganen til meg også. Takk for lykkeønskningen, kan trenge det. Får så utslett nederst på armene av superwash behandlet garn. Leste ikke godt nok på merkelappen før jeg kjøpte, tenkte bare at «babyull, det er sikker godt og mykt». Ja, ja, er snart ferdig med ermene nå, så da er det ikke sååå mye igjen. Ha en fin uke så lenge. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.